.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΑΙΣΧΟΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΥΨΟΥΣ 1.787€ !!!



Τι γράφει το iskra.gr :


Απίστευτο αλλά αληθινό. Οικογένεια με τον σύζυγο άνεργο και τη σύζυγο ΑμεΑ, προσήλθε σήμερα στα γραφεία της ΛΑ.Ε και ενημέρωσε τα στελέχη της ότι ο Δήμος Αθηναίων βγάζει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία τους 80 τμ, που βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη, για χρέος τους από δημοτικά τέλη ύψους μόλις 1787 ευρώ.

Η Iskra έχει στα χέρια της το πρόγραμμα του συγκεκριμένου αναγκαστικού πλειστηριασμούακίνητης περιουσίας με επισπεύδοντα το δήμο Αθηναίων κατά της κυρίας Μ.Δ. (έχουμε τα πλήρη στοιχεία της), ΑμεΑ πιστοποιημένη από το ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας), συζύγου του κυρίου Α.Β., ο οποίος είναι άνεργος, για την πρώτη και κύρια κατοικία 80 τμ στο Πόρτο Ράφτη (το ½ μιας αυτοτελούς, διηρημένης, διακεκριμένης και ανεξάρτητης οικίας), αυτός έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 25 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, από 10:00 έως 14:00, στο συμβολαιογραφείο Αθήνας του κ. Σταύρου Σταθόπουλου, επί της Σταδίου 39. Το ποσό της πρώτης προσφοράς ορίζεται στα 57.000 ευρώ.


Για την προκλητική και κοινωνικά ανάλγητη και απάνθρωπη αυτή ενέργεια του Δήμου Αθηναίων την πολιτική ευθύνη έχει ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, αλλά και η κυβέρνησηΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έδωσε τη δυνατότητα στο Δημόσιο και τους Δήμους να εκπλειστηριάζουν ακίνητα για χρέος μόλις πάνω από 500 ευρώ.

Τα στελέχη της ΛΑ.Ε ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους ότι μαζί με το κίνημα κατά των πλειστηριασμών θα κάνουν ότι είναι δυνατό κινηματικά και πολιτικά για να αποτρέψουν αυτό τον πλειστηριασμό.

Η αρπαγή της Λαϊκής κατοικίας και περιουσίας δεν θα περάσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates