.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!


Ανακοίνωση της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας (ΑΓΣΣΕ)

Η αποκάλυψη των δόλιων ευρημάτων, που η κυβέρνηση χρησιμοποιεί για να αποφύγει την επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων ποσών στις συντάξεις [κύριες και επικουρικές] και να οδηγήσει τους συνταξιούχους στην παραπέρα εξαθλίωση, πρέπει να σταματήσει άμεσα. Και αυτό γιατί:


Σύμφωνα με έγγραφο ντοκουμέντο του ΗΔΙΚΑ, τα παράνομα και χοντρά ψαλιδίσματα στις συντάξεις που επέλεξαν λάθρα οι κυβερνώντες να επιβάλουν σε πάνω από ένα εκατομμύριο δεινοπαθούντες συνταξιούχους και αφορούν τους αντισυνταγματικούς νόμους 4024/2011, 4051/2012, και 4093/2012 βάσει των αποφάσεων 2287-2290/2015 της ολομέλειας του ΣτΕ οφείλονται, σε κρατήσεις μας που υπολογίστηκαν στα παλαιά αρχικά ποσά των συντάξεων, προτού επιβληθούν πάνω σ’ αυτά, οι μνημονιακές εγκληματικές περικοπές. Δηλαδή, πάνω στα εναπομείναντα ψίχουλα που κατέληγαν στις τσέπες των συνταξιούχων.

Γι’ αυτό απαιτούμε:

· Να επιστραφούν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις ολόκληρα τα ποσά απ’ τις παράνομες και αντισυνταγματικές κρατήσεις που επιβλήθηκαν σε συντάξεις προτού αυτές μειωθούν απ’ τις μνημονιακές περικοπές και προτού αναγκαστούν να καταφύγουν στην χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία της δικαιοσύνης, που για τους υπεύθυνους, μολονότι μεσολαβεί πολιτικό κόστος, αποτελεί μια καλή επιλογή.

· Να αποφευχθούν ακόμη: οι αιτήσεις προσφυγής, οι συνδικαλιστικές και νομικές διαμεσολαβήσεις και οι δικαστικές δαπάνες, που θα επιβαρύνουν τους ήδη δεινοπαθούντες συνταξιούχους.

Τα χρήματα που ζητάμε δεν τα επαιτούμε γιατί είναι δικά μας και από επιστροφή κλοπής προέρχονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates