.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΒΡΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ...
Η πρώην γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου κατέθεσε ότι έχει στη διάθεσή της ημερολόγια που αφορούν το 1996 και τη θυγατρική της Siemens.




"Βροχή" πέφτουν τα... ημερολόγια στη δίκη των μαύρων ταμείων της Siemens, με την πρώην στενή συνεργάτιδα του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Κατερίνα Τσακάλου, να λέει στην κατάθεσή της ότι έχει στη διάθεσή της ημερολόγια που αφορούν το 1996 και τη θυγατρική τής Siemens.

Αυτή η αναφορά προκάλεσε εκ νέου τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίοι ήδη αντιδρούν αλλά και αμφισβητούν όσα καταγράφονται στα ημερολόγια των ετών 1997 και 1998, που αφορούν συναντήσεις και επικοινωνίες του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens με υπουργούς και άλλους πολιτειακούς παράγοντες.


Η μάρτυρας ήταν για μια ακόμη φορά κατηγορηματική, λέγοντας ότι τα ημερολόγιά της είναι αδιαμφισβήτητα. "Είναι αυθόρμητες σημειώσεις (...). Είναι γεγονότα, είτε βολεύουν είτε όχι (...). Είναι έτσι η δομή του ημερολογίου που το 98% όσων καταγράφονται στην αριστερή στήλη έχουν πραγματοποιηθεί" είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερωτήσεις της υπεράσπισης του πρώην "στρατηγού" Θόδωρου Τσουκάτου.

Σύμφωνα με τα ημερολόγια που προσκόμισε ο Θόδωρος Τσουκάτος (σ.σ.: τις σημειώσεις που κρατούσαν οι γραμματείς του), οι δύο άνδρες είχαν επαφή δύο φορές μέσα σε αυτά τα χρόνια, με τις σημειώσεις της Κ. Τσακάλου να κάνουν λόγο για διαφορετικό και μεγαλύτερο αριθμό.

Η αναφορά που έγινε από την πλευρά των υπερασπιστών στη διάψευση του Κώστα Σημίτη για τις συναντήσεις του Μιχάλη Χριστοφοράκου μαζί του προκάλεσε την αντίδραση και της πρώην γραμματέως, η οποία είπε στο δικαστήριο: "Το θέμα του Σημίτη είναι γεγονός. Μην το επαναλαμβάνετε, γιατί δεν με φοβίζετε. Τα ημερολόγιά μου, είτε το θέλετε είτε όχι, είναι ένα ασφαλές σημείο".



πηγη: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates