.

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» ΜΕ...ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΩΝ !!!

ΜΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα / Σπάρτη ανακοίνωσε η ΜΟΡΕΑΣ ΑΕ ενώ αυξήσεις ανακοίνωσε και ο αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.




Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της, ''με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου "Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη" (νόμος 3559/2007, όπως διαμορφώθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2018 προς Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 (ώρα 00:00 της 8/1/2018), οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του Έργου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2018.

Από την προαναφερθείσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή, και μετά από τέσσερα συνεχή έτη μειώσεων, προκύπτουν μικρές αυξήσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) δεν επηρεάζονται (λόγω στρογγύλευσης) και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2017''.







Επίσης αυξήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου του 2018 τα διόδια στη διαδρομή από Πελασγία έως Κλειδί της Εθνικής Οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης, καθώς οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν προς τα πάνω για 10 λεπτά ανά διέλευση σε 10 από τους 12 σταθμούς που διαχειρίζεται ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Oι μόνοι σταθμοί που δεν θα αλλάξουν τιμή είναι οι πλευρικοί Γλύφας και Γυρτώνης.

Αναλυτικά, οι τιμές διοδίων ανά Σταθμό αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:





















(Κλικ πάνω στον πίνακα για μεγένθυση)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates