.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ !!! ΣΤΗ GOLDMAN SACHS Ο ΜΠΑΡΟΖΟ !!!

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΤΩΡΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Σύμβουλος στην Goldman Sachs ο Μανουέλ Μπαρόζο !!!

Η Goldman Sachs προσέλαβε τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ως σύμβουλο και μη εκτελεστικό πρόεδρο της διεθνούς μονάδας της.




Η Goldman Sachs προσέλαβε τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο ως σύμβουλο και μη εκτελεστικό πρόεδρο της διεθνούς μονάδας της, ανακοίνωσε σήμερα η επενδυτική τράπεζα που έχει έδρα τις ΗΠΑ.

Ο Μπαρόζο έχει διατελέσει πρόεδρος της Κομισιόν από το 2004 έως το 2014 και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004.

Η Goldman Sachs International, της οποίας θα προεδρεύει ο Μπαρόζο, έχει την έδρα της στο Λονδίνο και από τα 6.000 μέλη του προσωπικού της, λιγότερα από 1.000 έχουν τη βάση τους εκτός Βρετανίας.

Ο Μπαρόζο θα βοηθήσει την εταιρεία στο έργο της να συμβουλευει πελάτες για το πώς να αντιμετωπίζουν το «γεμάτο προκλήσεις και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δύο επικεφαλης της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ και Ρίτσαρντ Γκνοντ.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/319892/sumvoulos-stin-goldman-sachs-o-manouel-barozo/#ixzz4DpgXyGpo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates