.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΕΦΟΡΙΑ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ Ή ΚΑΡΤΕΣ !!!

ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων εξέδωσε την απόφαση για την μείωση του ποσού αποπληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων στις ΔΟΥ, που γίνεται υποχρεωτικά με πλαστικό χρήμα ή επιταγές !!!


















Σύμφωνα με την απόφαση οι οφειλές προς το Δημόσιο, από οποιαδήποτε αιτία, οι οποίες κατ’ εξαίρεση εξακολουθούν να εισπράττονται από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.)/Ελεγκτικά Κέντρα, καταβάλλονται υποχρεωτικά με επιταγές ή με τη χρήση χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, εφόσον το προς καταβολή - ανά ημέρα - ποσό υπερβαίνει συνολικά τα 100 ευρώ (100 €). 

Ειδικότερα, η αποπληρωμή των υποχρεώσεων στις ΔΟΥ, θα γίνεται υποχρεωτικά με κάρτα ή επιταγές για οφειλές άνω των 100 ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα ίσχυε το όριο των 200 ευρώ. 

Ο Γενικός Γραμματέας επικαλείται στην απόφαση του την αύξηση των συναλλαγών με επιταγές που θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των κινδύνων κλοπής και ληστείας τόσο κατά την μεταφορά των χρημάτων όσο και κατά την ώρα της συναλλαγής και την ελαχιστοποίηση του κινδύνου διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates