.

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ MEGA !!!

ΠΕΙΡΑΙΩΣ + ALPHA ΤΙΣ KAΤΗΓΓΕΙΛΑΝ
ΜEGA: Η Εθνική και η Eurobank δεν καταγγέλουν τις δανειακές συμβάσεις με το κανάλι !!!




Διαφορετική στάση από Πειραιώς και ALPHA


Προχτές η Τράπεζα Πειραιώς κατήγγειλλε την δανειακή σύμβαση που είχε με την "Τηλέτυπος" ιδιοκτήρια εταιρεία του ΜEGA , ζητώντας να καταβληθούν τα 11 συν 1,5 εκατομμύρια προκειμένου να μην καταγγελθεί το δάνειο, δημιουργώντας ασφυκτικό τοπίο στο Μεγάλο κανάλι καθώς η συγκεκριμένη στάση δρομολογεί εξελίξεις για το μέλλον του καναλιού.

Το ποσό δεν καταβλήθηκε και, παρ’ ότι η «Τηλέτυπος» είχε ζητήσει από την τράπεζα παράταση έως τις 22 Απριλίου, η Πειραιώς προχώρησε σε καταγγελία της δανειακής σύμβασηςδρομολογώντας, ντε φάκτο, ταχύτατες πλέον εξελίξεις.

Η απόφαση της τράπεζας να καταγγείλει τη σύμβαση και να μην δεχθεί το αίτημα παράτασης έχει την δική της σημασία, καθώς η Πειραιώς έχει χορηγήσει τα μικρότερα δάνεια, από το σύνολο των 88 εκατομμυρίων που έχουν διαθέσει συνολικά όλες οι συστημικές τράπεζες στο Mega.

Η κίνησή της, δε, χαρακτηρίζεται από παράγοντες της αγοράς ως ενδεικτική του παρασκηνιακού πολέμου που μαίνεται μεταξύ των παλαιών μετόχων του καναλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες η Εθνική Τράπεζα όπως και η Εurobank δεν έχουν σκοπό να ακολουθήσουν την ίδια τακτική με την Πειραιώς και την ALPHA BANK και να καταγγείλουν τις συμβάσεις με το Μεγάλο κανάλι.

ΠΗΓΗ
http://www.parapolitika.gr/article/355639/mega-i-ethniki-kai-i-eurobank-den-kataggeloyn-tis-daneiakes-symvaseis-me-kanali

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates