.

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΣΤΕ !!! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ


Νικόλαος Καρατσώρης

Μία "ψύχωση" που έχω είναι ο έλεγχος και η διασταύρωση των πηγών. Στα ελάχιστα άρθρα που έχω γράψει αλλά και σε πολλές αναρτήσεις ένοιωθα την υποχρέωση να παραπέμπω σε πηγές και αυθεντικά κείμενα, όχι από κάποια επιστημονικοφάνεια αλλά τουλάχιστον να μπορεί κάποιος να ερευνήσει μόνος του τα γραφόμενα.

Σήμερα έπεσα πάνω σε μία ανάρτηση υπό τον τίτλο "Ρωσία, η μάχη των μαχών: Ο Putin σχεδιάζει να εθνικοποιήσει την κεντρική του τράπεζα." Η ανάρτηση δημοσιεύεται από το teleytaiaexodos.blogspot.gr και αποτελεί αναδημοσίευση από άλλο blog to monaxeros.blogspot.gr.  Κατ' αρχήν έχω μία φυσική αποστροφή σε πομπώδεις τίτλους που παραπέμπουν στην αποκάλυψη της μίας και μοναδικής πεφωτισμένης αλήθειας. Την ίδια βέβαια αποστροφή έχω και για την αρθρογραφία των συστημικών μέσων ενημέρωσης και των μεγαλοδημοσιογράφων.

Ας δούμε ομως για το τί μας ενημερώνουν τα blog στο άρθρο που ξεκινά με το εξής σχόλιο του συντάκτη:
"Ο πρόεδρος Putin σχεδιάζει να εθνικοποιήσει την κεντρική του τράπεζα, η οποία ελέγχεται από τους Rothschild και τη Fed, αφού λήξει το συμβόλαιο της τέλη του 2016 – γεγονός που επεξηγεί καλύτερα τις δυτικές επιθέσεις που δέχεται η χώρα."

Από το σχόλιο σε ποιές σκέψεις καθοδηγούμαστε; 1) Ότι η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας δεν ανήκει στη Ρωσική ομοσπονδία. 2) Ελέγχεται από την πανίσχυρη οικογένεια των Rothschild που η αναφορά και μόνο στο όνομα εξάπτει την φαντασία για σενάρια συνωμοσίας.

Στην συνέχεια του άρθρου υπάρχει μία παραπομπή σε δήλωση του Jewgeni Fjodorow, πρόεδρου της επιτροπής οικονομικής πολιτικής του ρωσικού Κοινοβουλίου.

" Όταν εθνικοποιηθούν το ρούβλι και η κεντρική τράπεζα, τότε οι ρωσικές εταιρείες θα έχουν όσα χρήματα χρειάζονται."

Την δήλωση αυτή την έχουν πάρει από το ένα άλλο site που την δημοσιεύει στα γερμανικά σε άρθρο με τον τίτλο "Οι Αμερικανοί οδηγούν τη Ρωσία στην εθνικοποίηση της κεντρικής τράπεζας" και το άρθρο αυτό είναι αναδημοσίευση από άλλον ιστότοπο που έχει για το ίδιο άρθρο τον τίτλο ότι ο Πούτιν θά κρατικοποιήσει την ρωσική κεντρική τράπεζα των Rothschild. Ο τελευταίος ιστότοπος ασχολείται με θέματα της νέας παγκόσμιας τάξης και ανήκει σ' 'εναν συνταξιούχο Δανό οφθαλμολόγο. Για την δήλωση του Fjodorow δεν υπάρχει πηγή αλλά εάν δείτε το βιογραφικό στο wikipedia δεν είναι διόλου απίθανο ότι θα μπορούσε να την έχει κάνει. Τι όμως έχει δηλώσει ο Fjodorow;

"Wir müssen zu einer klassischen Wirtschaft, Verstaatlichung des Rubels ... zurückkehren" "Πρέπει να επιστρέψουμε σε μία κλασσική οικονομία, στην κρατικοποίηση του ρουβλίου." Υποθέτω ότι ο συνειρμός είναι ότι ένα εθνικό νόμισμα για να κρατικοποιηθεί θα πρέπει και η κεντρική τράπεζα να κρατικοποιηθεί, αφού ελέγχεται από τους Rothschild. Μόνο που το ελληνικό ιστολόγιο μεταφράζει κάτι το οποίο δεν είναι σε εισαγωγικά και είναι η φράση "Sobald die Zentralbank und der Rubel verstaatlicht sind, können Unternehmer jede Menge Geld bekommen" που αποδίδεται στον Fjodorow.

Τελικά, η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας σε ποιόν ανήκει; Το άρθρο 2 του Κατατασταικού της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας ορίζει ότι το μετοχικό κεφάλαιο και η περιουσία της Τράπεζας της Ρωσίας ανήκουν στη Ρωσική ομοσπονδία, η οποία φυσικά και έχει ανεξαρτησία (άρθρο 1). Τώρα αν με την κρατικοποίηση εννοείται η κατάργηση της ανεξαρτησίας, εγώ τί να πω.

Βαριέμαι να το συνεχίσω ... Τα συμπεράσματα δικά σας .. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ποιοί (κόμμα) διαχειρίζονται τα δύο ελληνικά blog .. Πήξαμε στην μαλακία σύντροφοι, προτιμώ τους νεοταξίτες.

ΠΗΓΗ
https://www.facebook.com/nikolaos.karatsoris/posts/1056351924408790

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates