.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ - ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ 180 ΕΥΡΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ
Οι δανειστές ουσιαστικά ζητούν όσοι έχουν λιγότερα από 20 έτη ασφάλισης να μην λαμβάνουν σύνταξη αλλά ένα επίδομα - χαρτζιλίκι !!!

















Σε μια ακόμη απίθανη πρόταση, για την εθνική σύνταξη, προχώρησαν οι δανειστές ζητώντας ουσιαστικά να παίρνουν ορισμένοι ποσά της τάξης των... 180 ευρώ το μήνα. Αρχικά απαίτησαν μείωση της εθνικής σύνταξης κατά τουλάχιστον 60 ευρώ το μήνα, από τα 384 ευρώ δηλαδή στα 320 σε περίπτωση που παραμείνει το όριο των 15 ετών.

Αλλιώς είχαν ζητήσει να ανέβει στα 20 χρόνια για να μπορει κάποιος να παίρνει αυτή την εθνική σύνταξη. Μάλιστα συνέδεσαν την εθνική σύνταξη και με ηλικιακό όριο. Να τη λαμβάνουν δηλαδή μόνο όσοι έχουν συμπληρώσει τα 67 έτη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έθεσαν δύο όρους. Εισοδηματικά κριτήρια (να μειώνεται δηλαδή η σύνταξη) αλλά και ασφαλιστικά κριτήρια, να δίδεται δηλαδή ολόκληρη η σύνταξη μόνο σε όσους έχουν τουλάχιστον 20 έτη ασφάλισης. Αυξάνουν δηλαδή κατά 5 έτη το μίνιμουμ της ασφάλισης για την εθνική σύνταξη.

Παράλληλα απαιτούν η σύνταξη για όσους έχουν 15 έτη να είναι στα 180 ευρώ το μήνα και να αυξάνεται κλιμακωτά όσο αυξάνονται και τα έτη ασφάλισης μέχρι τα 20.

Ουσιαστικά οι δανειστές απαιτούν μείωση 60 ευρώ/μήνα στην εθνική σύνταξη, αύξηση των ετών ασφάλισης κατά 5 έτη για την απόδοσή της και μείωση κατά 50% στο ποσό που λαμβάνουν όσοι έχουν 15 έτη ασφάλισης.

πηγη: imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates