.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ PLAN B' ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΟΥ, ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ & ΤΗΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ & ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Ή ΑΚΟΜΗ & ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ
Ευτυχώς που ο Α. Τσίπρας δεν τον άκουσε και δεν παρέδωσε τη χώρα στους σκηνοθέτες της αριστερής παρένθεσης !!!
Αν λειτουργούσαν κατά τη σχολή Βαρουφάκη όλοι οι ήρωες της ελληνικής ιστορίας και τα παράταγαν στην πρώτη χαμένη μάχη, σήμερα στην Ελλάδα θα είχαμε πρόεδρο τον Ερντογάν !!!
Ο Αλέκος Παναγούλης όταν απέτυχε να δολοφονήσει τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο, τι έπρεπε να κάνει ρε Γ. Βαρουφάκη ;;; Να παρατήσει τη μάχη, να φύγει και να υπογράψει και δήλωση μετάνοιας στη Χούντα ;;;



Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών μιλώντας στον γαλλικό ιστότοπο Mediapart τον κατηγόρησε ότι αθέτησε την συμφωνία που είχαν κάνει, να παραιτηθούν αν οι δανειστές τους πίεζαν να δεχτούν ένα νέο δάνειο:

«Με τον Αλέξη λέγαμε κάθε μέρα, μήνας μπει, μήνας βγει ότι θα παραιτηθούμε αν μας υποχρεώσουν να αποδεχθούμε ακόμα ένα δάνειο, ένα δάνειο-φονιά που θα μας γονάτιζε οικονομικά, ότι θα παραδίδαμε τα κλειδιά των υπουργείων μας στην αντιπολίτευση και θα λέγαμε: “Το έχετε υπογράψει ξανά το αποδέχεστε, ορίστε και τα κλειδιά”. Τελικά όμως ο Αλέξης δεν έκανε αυτή την επιλογή».

Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε επίσης ότι στη Σύνοδο Κορυφής της Ρίγας κατάλαβε ότι είχε αρχίσει η απαξίωσή του, ενώ δεν παρέλειψε να καυτηριάσει και τη στάση του Φρανσουά Ολάντ απέναντι στην Ελλάδα:
«Αν δείτε πώς συμπεριφέρθηκε ο πρόεδρος Ολάντ στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ιδιαίτερα στην τριμερή με την Μέρκελ και τον Τσίπρα, θα καταλάβετε ότι ήταν παρών, αλλά δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθουν όλοι οι Γάλλοι».

Στη συνέχεια ο πρώην Υπουργός Οικονομικών έστρεψε τα βέλη του προς τους δανειστές: «Άσκησαν εναντίον μας μια πολιτική 19ου αιώνα. Συνέτριψαν έναν υπερήφανο λαό για να υποδείξουν σε άλλους περήφανους λαούς ότι η αντίσταση δεν είναι καλό πράγμα».

Όσο για plan B ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι δεν ήταν κάτι παράλογο ή εγκληματικό αλλά απλώς ένα σχέδιο που θα τιμωρούσε όσους θα τιμωρούσαν την Ελλάδα κλείνοντας τις τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates