.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΡΑ ΜΑΝΔΡΟΥ, ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ !!!

ΚΡΥΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ
Με απόφαση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, τέσσερις ανακριτές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, γιατί επί επτά χρόνια κρατούν στα συρτάρια τους, το κακούργημα του Γιάννη Αλαφούζου !!!







Σήμερα, τα «Παραπολιτικά», προχωρούν ένα βήμα παρακάτω, παρουσιάζοντας την καραμπινάτη συγκάλυψη της κακουργηματικής απάτης του γνωστού καναλάρχη.

Με απόφαση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, τέσσερις ανακριτές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, γιατί επί επτά χρόνια κρατούν στα συρτάρια τους, το κακούργημα του κυρ Γιάννη.

Η απάτη αφορά την αγοροπωλησία του τηλεοπτικού σταθμού Seven από την «Αγροτική Τράπεζα». Θέλω να πιστεύω ότι η έμπειρη δικαστική συντάκτρια Ιωάννα Μάνδρου, θα φροντίσει άμεσα να φωτίσει –όπως κάνει σε όλες τις υποθέσεις- τις πτυχές και του συγκεκριμένου θέματος, που όπως φαίνεται σχετίζεται και μ’ ένα περίεργο παραδικαστικό.

Τώρα λοιπόν που έσπασε το απόστημα του Seven – ΣΚΑΙ, είναι ευκαιρία να ελεγχθούν τα «μαύρα ταμεία» του Φαλήρου, οι σχέσεις του Αλαφούζου με τον καταζητούμενο συνεταίρο του Κυριακίδη και φυσικά τα δάνεια που έχει εξασφαλίσει ο καναλάρχης του Φαλήρου όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΗΓΗ
http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/2015/09/7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates