.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΑΨΟΓΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΣΤΑΘΜΙΣΤΟ ΔΕΙΓΜΑ
Μούφα όμως το σταθμισμένο δείγμα κε Δημήτρη Μαύρε !!!
Όμως, η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων, κρίνεται στη στάθμιση του δείγματος. Εκεί κρίνονται ταυτόχρονα η επιστημονική κατάρτιση και η επάρκεια των δημοσκόπων.

Είναι λοιπόν δυνατόν, το απλό αυτό ζήτημα που το μαθαίνουν όλοι οι φοιτητές στο μάθημα της στατιστικής, να μην το γνωρίζατε εσείς οι δήθεν δημοσκόποι ;;;

Μια χαρά το γνωρίζετε, αλλά παίξατε το παιχνίδι της εξαπάτησης των Πολιτών.
Και σήμερα επιχειρείτε να χτίσετε άμυνες επικαλούμενοι το αστάθμιστο δείγμα, ενώ γνωρίζετε καλά ότι όλο το παιχνίδι παίζεται στο σταθμισμένο.

Αυτά λοιπόν να τα πείτε στους γιδοβοσκούς που σας παράγγελναν τις δημοσκοπήσεις και τους δουλεύατε μια χαρά με την απάτη του δήθεν ντέρμπι, αφού το ντέρμπι σήμαινε για τις εταιρείες σας επαναληπτικές παραγγελίες δημοσκοπήσεων σε καθημερινή βάση.

Θα σας είχαν άραγε παραγγείλει συνεχείς επαναληπτικές δημοσκοπήσεις, αν τους είχατε πει από την αρχή την αλήθεια, ότι δλδ το ντέρμπι ήταν κάτι σαν το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΩΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ;;;   




Βέβαια, στα δικαστήρια όπου θα κληθείτε να λογοδοτήσετε, θα πρέπει να αποδείξετε ότι ήσασταν τόσο αγράμματοι, που ξεχάσατε να σταθμίσετε το δείγμα, ή που το σταθμίσατε τόσο λάθος, για να πέσετε 20 μονάδες έξω στο δημοψήφισμα και να αφήνετε μονίμως εκτός βουλής, από το 2012, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, την ώρα που, παραδόξως, πέσατε μέσα με την πρώτη στην  ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του Βασίλη Λεβέντη. 
Εκεί άραγε πως λειτούργησε τόσο καλά το δείγμα ;;;
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

Επειδή λοιπόν για να σωθείτε από τις ποινικές σας ευθύνες θα αναγκαστείτε να ομολογήσετε ότι δεν ξέρετε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας, το καλύτερο που θα σας συμβεί θα είναι να χάσετε τις άδειες και να κλείσετε τις επιχειρήσεις σας.

Τα δικά σας θα είναι τα μόνα καλά λουκέτα των Μνημονίων !!!

Μην ανησυχείτε όμως !!!
Θα μάθετε και εσείς να ζείτε με τα 350 ευρώ του επιδόματος ανεργίας για 12 μήνες και μετά ......... στα φανάρια !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates