.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ & ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ !!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΠΑΤΡΑΣ
12 Πατρινοί χάνουν τα σπίτια τους λόγω νόμου Κατσέλη !!!



Όταν τους λέγαμε ότι με τις καταλήψεις των Ειρηνοδικείων παίζουν το παιχνίδι των τραπεζών, αφού το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεταθέσουν τους πλειστηριασμούς σε ημερομηνίες κατά τις οποίες αυτοί θα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά, με αποτέλεσμα να χάσουν όλοι τα σπίτια τους, δεν μας ακούγανε !!!

Σε τραγικά δύσκολη κατάσταση 12 πολίτες στην Πάτρα, οι οποίοι απειλούνται με πλειστηριασμό της κατοικίας τους, με τη δική τους μάλιστα υπογραφή, παρά το ότι εντάχθηκαν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του νόμου Κατσέλη, με την ελάφρυνση και επιμήκυνση των δόσεων τους, με ικανοποιητικότερους μάλιστα όρους. Και όλα αυτά γιατί η οικονομική κατάσταση της χώρας, άρα και των ίδιων δεν βελτιώνεται.

Τα παραπάνω αποκάλυψε, ο υπεύθυνος του γραφείου ΕΚΠΟΙΖΩ Πάτρας, Τάσος Νικολαδάκης. «Τους τελευταίους μήνες καταλαμβάναμε το Ειρηνοδικείο Πάτρας, με ομάδες πολιτών και φορείς, προκειμένου να αποφευχθούν πλειστηριασμοί συμπολιτών μας. 


Θα βρουν πλέον όμως άλλους τρόπους για παίρνουν τα σπίτια οι τράπεζες, π.χ. ηλεκτρονικά. Πρέπει να αντιδράσουμε περισσότερο και περισσότεροι. 

Ας μην ανακεφαλαιοποιηθούν οι τράπεζες, παρά να παίρνουν τα σπίτια των ανθρώπων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολαδάκης.

ΠΗΓΗ
http://www.epamhellas.gr/2015/09/24/12-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CF%87%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates