.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ !!!

ΝΕΟΣ ΚΠολΔ & ΘΕΣΜΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ
Οι δανειστές απαιτούν οι τράπεζες να ξεκινήσουν κατασχέσεις !!! 
Ζητούν και την κατάργηση του νόμου Κατσέλη !!!




Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_754.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/blog-post_590.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/07/2000000.html

Για την επιμονή της Τετράικας - πάει πια η Τρόικα - να επιβάλλει στην κυβέρνηση την αναθεώρηση αλλά ακόμη και την κατάργηση του νόμου Κατσέλη έκανε λόγο ο διακεκριμένος δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, μέλος της επιστημονικής ομάδας του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ !!!

Αναφερόμενος στο θέμα αυτό το οποίο απασχολεί χιλιάδες δανειολήπτες και νοικοκυριά ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Ριζοσπαστικού Εθνικού Συναγερμού (ΡΙΖ. Ε. Σ.), δήλωσε τα εξής :

«Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να εφαρμόσει ένα νομικό πλαίσιο το οποίο στην ουσία θα καταργήσει τον νόμο Κατσέλη. Στην καλύτερη περίπτωση τόνισε ότι η κυβέρνηση θα διαφοροποιήσει τον νόμο Κατσέλη με πολύ πιο αυστηρούς όρους σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα για όσους θα επιχειρήσουν να υπαχθούν στον συγκεκριμένο νόμο. 


Όπως και να “χει το πράγμα ζημιωμένοι θα βρεθούν και πάλι οι δανειολήπτες αφού, εφόσον αρχίσει να εφαρμόζεται το νέο νομικό πλαίσιο τότε θα συνεχιστούν οι κατασχέσεις των περιουσιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates