.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 5.500.000 ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ 5.500.000 ΕΥΡΩ
Θα καταθέσει μετά τον 15Αύγουστο ο Σταύρος Παπασταύρου για τη λίστα Λαγκάρντ !!!





Στον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση κλήθηκε να δώσει κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, για τα αδικήματα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της φοροδιαφυγής.

Η εμπλοκή του Παπασταύρου ήρθε με τη λίστα Λαγκάρντ, καθώς φαίνεται ως κάτοχος λογαριασμού μαζί με τη μητέρα του ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

Ο ίδιος το αρνείται, υποστηρίζοντας ότι είναι διαχειριστής του λογαριασμού, ο οποίος ανήκει στον επιχειρηματία Μιωνή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπασταύρου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο δικηγόρος και στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού φέρεται να προβάλει τον ισχυρισμό ότι το ποσό των περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ, στην ελβετική HSBC για τον οποίο ελέγχεται από τον οικονομικό εισαγγελέα, δεν είναι δικό του κεφάλαιο.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ο κ. Παπασταύρου θα πρέπει να αποδείξει τον ισχυρισμό που προβάλει προσκομίζοντας στον εισαγγελέα πληρεξούσια ή άλλα στοιχεία και παραστατικά, κάτι που αναμένεται να ζητηθεί και από τον κ. Μιωνή, ο οποίος, επίσης, ελέγχεται για την υπόθεση.


Πηγή: Θα καταθέσει μετά το 15αύγουστο ο Σταύρος Παπασταύρου για τη λίστα Λαγκάρντ | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/219900/tha-katathesei-meta-15aygoysto-o-stayros-papastayroy-gia-ti-lista-lagkarnt#ixzz3hSfc1Cw4

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates