.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !!! ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ !!!

ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Να μην τολμήσουν να παίξουν με το φόβο και τις καταθέσεις των Ελλήνων, εκβιάζοντας την κυβέρνηση να αποδεχθεί τις απαράδεκτες και ανήθικες προτάσεις των Θεσμών !!!
Να μην τολμήσουν να κλείσουν ΑΤΜ και Καταστήματα !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_483.html
                     
ΠΗΡΑΝ 89 ΔΙΣ ΕLA
ΕΝΩ Η ΦΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤτΕ ΜΟΛΙΣ 35-40 ΔΙΣ !!!

Έπρεπε να έχουν απόθεμα ρευστότητας τουλάχιστον 50 Δις και να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα εξυπηρέτησης των αναλήψεων !!!
Τι τα έκαναν ;;;

Εκκρεμεί ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου με την οποία οι διοικήσεις των τραπεζών θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν που ξόδεψαν τα 89 Δις του ELA και, έτσι, δεν έχουν δεκάρα τσακιστή στα ταμεία σας, την ώρα που, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΤτΕ, η απόσυρση των καταθέσεων από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα δεν ξεπέρασε τα 35-40 Δις.

Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την έλλειψη ρευστότητας για την εξυπηρέτηση των καταθέσεων, επειδή δεν τολμούν να αποκαλύψουν τι έκαναν τα 50 Δις που λείπουν από τα 89 Δις του ELA, με τα οποία ξαναχρέωσαν τον Ελληνικό Λαό, αφού τα τα ενέχυρα της έκτακτης παροχής ρευστότητας από την ΤτΕ είναι και πάλι Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου.

Αυτή τη φορά δεν θα γλυτώσουν.
Θα πάνε φυλακή !!!

Και θα πάνε γιατί ούτε ασυλία διαθέτουν, ούτε θα έχουν την τύχη να παραπεμφθούν σε Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, προκειμένου να ξεπλυθούν τα εγκλήματα που διέπραξαν.

Αυτή τη φορά θα έχουν απέναντί τους ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, που θα τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, που απέναντι στη λαϊκή οργή των πολιτών που εξαπάτησαν με τα Μνημόνια, δεν θάχει άλλη επιλογή από το να τους καταδικάσει σε ισόβια, με την ειδική επιβαρυντική διάταξη περί καταχραστών του Δημοσίου.
SSL Certificates