.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ Κα Μ. ΞΑΦΑ !!! ΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΘΑΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

Δεν πρόκειται να γίνει ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ η Ελλάδα κ.α ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ του ΔΝΤ !!!


Βέβαια, είναι αντιληπτός ο λόγος για τον οποίο ανησυχείτε, αφού εσάς σας εξυπηρετεί να γίνει Ζιμπάμπουε τελικά η Ελλάδα, αφού έτσι το ΔΝΤ θα εγκατασταθεί στη χώρα σε μόνιμη βάση.

Και επειδή θα χρειαστεί στελέχη
εσείς θα ξαναπιάσετε δουλειά !!!

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που μάχεστε με τόση μανία για την επιστροφή των Μνημονίων, της Τρόικα και των Τεχνικών Κλιμακίων, με εκείνους του απίθανους τύπους που ήταν κατασκηνωμένοι επί 5 ολόκληρα χρόνια, μπεκροπίνοντας στο Hilton και κάνοντας τζάμπα διακοπές με έξοδα του Ελληνικού Λαού.
Για να μας πάνε ακόμη πιο κάτω και να μας κάνουν Ζιμπάμπουε.

Η Ξαφά λέει ότι θα γίνουμε Ζιμπάμπουε εάν δεν πληρωθεί το ΔΝΤ !!!

Απαντήσεις για το τι θα ακολουθήσει αν η Ελλάδα δεν πληρώσει εγκαίρως το ΔΝΤ έδωσε η Μιράντα Ξαφά, οικονομολόγος και πρώην μέλος του Ταμείου, στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm.
Όπως είπε, αν η Ελλάδα χάσει την προθεσμία πληρωμής θα της δοθεί περίοδος χάριτος 30 ημερών για να πληρώσει τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και αν και εντός 30 ημερών δεν αποπληρώσει τότε η Ελλάδα θα έχει περιέλθει σε καθεστώς χρεοκοπίας.

«Η χρεοκοπία προς κάποιον πιστωτή συνιστά αυτομάτως αθέτηση πληρωμών προς άλλους πιστωτές και κυρίως προς τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας που έχει δανείσει την Ελλάδα περίπου 140 δισ. σε δάνεια διάσωσης», πρόσθεσε.

«Δηλαδή», συνέχισε, «η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει όχι μόνο προς το Ταμείο αλλά και προς όλους τους υπόλοιπους πιστωτές και συγκεκριμένα ως προς το Ταμείο θα μπει η Ελλάδα στην ίδια κατηγορία που είναι η Ζιμπάμπουε που επίσης έχει απλήρωτες υποχρεώσεις προς το Ταμείο».

Η κ. Ξαφά είπε επίσης ότι «δεν έχει ξαναγίνει στα 72 χρόνια που υπάρχει το Ταμείο να μην αποπληρώσει κάποια αναπτυγμένη χώρα τις υποχρεώσεις της προς το Ταμείο».

ΠΗΓΗ
http://www.tribune.gr/politics/news/article/141674/i-xafa-lei-oti-tha-ginoume-zimpampoue-ean-den-plirothi-to-dnt.html
SSL Certificates