.

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο Γ. ΚΟΥΡΗΣ ΣΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ !!!

Αλέξη, θα σου πούμε σήμερα ένα μυστικό:
Κάνε λίγο πιο γρήγορα, γιατί με την θηλιά που μας έχουν βάλει οι ξένοι, τα πάντα έχουν αρχίσει να βουλιάζουν στη χώρα !!!




ΑΛΕΞΗ, ήταν πραγματικά πάρα πολλά, όλα αυτά που μας είχες υποσχεθεί προεκλογικά... Όχι βέβαια πώς ήθελες να μας κοροϊδέψεις, γιατί εμείς πιστεύουμε, ότι όταν τα έλεγες τα ΠΙΣΤΕΥΕΣ, νέος άνθρωπος είσαι, είχες αηδιάσει με όλα αυτά που γίνονταν από ντόπιους και ξένους στη χώρα μας και σωστά σκέφθηκες ότι, αν σου δινόταν η ευκαιρία θα τα άλλαζες όλα…
Η έλλειψη πείρας, για το πώς λειτουργεί το ελληνικό κράτος, και τι εμπόδια μπορούν να μας βάλουν οι ξένοι, σε μια περίοδο μάλιστα που η χώρα μας έχει χάσει την ανεξαρτησία της, και έχει απόλυτη ανάγκη την ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια, ακόμα και απλές αποφάσεις, που μπορεί να είναι όμως πολύ κρίσιμες για τον λαό μας, σαμποτάρονται ή απαγορεύονται από τους… δανειστές μας!..
Ευτυχώς που ο Αλέξης είναι νέος, τολμηρός, σκληρός, αποφασιστικός και έχει μάθει να πετυχαίνει στη ζωή του, γιατί πιστεύουμε, ότι αν στην θέση του βρίσκονταν οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός ή θα συμβιβαζόταν από την πρώτη στιγμή ή θα τα βροντούσε και θα έφευγε.
Εμείς σήμερα από τούτη δω την μικρή σε σελίδες εφημερίδα, αλλά γεμάτη αγάπη για τον τόπο, την δημοκρατία και πίστη στον πρωθυπουργό μας, θέλουμε να του δώσουμε κουράγιο. Θέλουμε να του πούμε, ότι έχει τις ευχές του ελληνικού Λαού για να πετύχει στο έργο του και όλοι ελπίζουμε ότι όσες δύσκολες στιγμές και να περάσει, δεν θα δειλιάσει και δεν θα συμβιβαστεί. Θα προχωρήσει και στο τέλος θα βρει την λύση που θα ικανοποιεί και τον τόπο και το λαό μας.
Αλέξη, σήμερα θα σου πούμε και ένα… μυστικό! Βρε παιδί μου, δεν θέλουμε να ’χεις άγχος για να ικανοποιήσεις όλα όσα μας έταξες. Όλοι το ξέρουμε ότι αυτά ήταν πάρα πολλά, και κανένας δεν θα μπορούμε να τα πετύχει. Γι’ αυτό μην αγχώνεσαι. Ξέρουμε και παρακολουθούμε τον αγώνα που δίνεις. Θέλουμε να σε βλέπουμε χαμογελαστό και με το κεφάλι ψηλά… Πρέπει να ξέρεις ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να τηρήσεις όλες τις υποσχέσεις που μας έδωσες. ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ και μας φθάνουν για … αρχή!
Αλλά κάνε λίγο πιο γρήγορα, γιατί με την θηλιά που μας έχουν βάλει οι ξένοι, τα πάντα έχουν αρχίσει να βουλιάζουν στη χώρα. Κοίταξε δε αμέσως να τονωθεί η αγορά και να χτυπηθεί η ανεργία. Διάβαζε δε κάπου κάπου και την εφημερίδα μας γιατί πολλές φορές οι συμβουλές της είναι πολύ χρήσιμες, χάρις στην ΠΕΙΡΑ μας.
Κ.

ΠΗΓΗ
http://www.kontranews.gr/kiria-arthra/item/58594-aleksi-poume-simera-mistiko
SSL Certificates