.

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ !!! ΤΟ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ !!!

Σε νησί των ΟΡΓΙΩΝ μετατρέπεται η Κρήτη !!! 
Διαβάστε τι θα γίνει το Πάσχα σε γνωστό ξενοδοχείο !!!



Σε διεθνή "παράδεισο" των ζευγαριών που ανταλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους εξελίσσεται η Κρήτη, που ετοιμάζεται να υποδεχτεί εκατοντάδες τουρίστες που θέλουν να ζήσουν ιδιαίτερες ερωτικές περιπέτειες το Πάσχα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης, με έδρα την Ολλανδία, έχει κλείσει γνωστό ξενοδοχείο ανατολικά του Ηρακλείου για ομαδικές διακοπές των μελών του αμέσως μετά το Πάσχα!

Οι απαιτητικοί πελάτες μάλιστα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν καλά εξασφαλίζοντας φυσικά όλο το ξενοδοχείο και τους χώρους του για τις μέρες που θα μείνουν, άριστη εξυπηρέτηση κι, εννοείται, απόλυτη εχεμύθεια!

Φυσικά έχουν ζητήσει και ορισμένες...διευθετήσεις από τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σε συγκεκριμένους χώρους κάτι που φυσικά έγινε αποδεκτό καθώς οι πελάτες πάντα έχουν δίκιο.  
Έτσι, για λίγες μέρες το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην Σταλίδα θα αποτελέσει καυτό πυρήνα της νέας τάσης μόδας.
Στην Κρήτη, με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας και των social media υπολογίζεται ότι πάνω από 1500 ζευγάρια επιδίδονται στο "σπορ" ! Μέχρι πρότινος οι συνευρέσεις γινόταν με δυσκολία ή εκτός Κρήτης, αλλά τώρα η τεχνολογία τα έχει κάνει όλα... ευκολότερα.

ΠΗΓΗ
cretalive.gr
SSL Certificates