.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η GOLDMAN SACHS ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ !!! ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 1/1 !!!

Goldman Sachs : Η Ελλάδα θα ρίξει το ευρώ κάτω από το 1 δολάριο !!!




Αύξηση θα σημειώσουν οι εκροές κεφαλαίων από την Ευρωζώνη το επόμενο διάστημα, εκτιμά σε νέα της έκθεση η Goldman Sachs, επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι το ευρώ θα πέσει κάτω του ενός ευρώ εξαιτίας της αβεβαιότητας στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό Νότο.

Ειδικότερα, η αμερικανική επενδυτική τράπεζα επαναλαμβάνει πως τους επόμενους 12 μήνες το ευρώ θα υποχωρήσει στα επίπεδα των 0,95 δολαρίων.

«Η Fed θα ακολουθήσει το μονοπάτι της ομαλοποίησης της νομισματικής πολιτικής. Αντίθετα, η ΕΚΤ θα διατηρήσει τα χαμηλά επιτόκια, συμβάλλοντας στην αποδυνάμωση του ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, η Goldman Sachs εκτιμά πως οι εκροές κεφαλαίων από την Ευρωζώνη θα ενταθούν το επόμενο διάστημα.
Όπως εξηγεί, παρά τη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών στον ευρωπαϊκό Νότο αλλά και το διαφαινόμενο deal μεταξύ Ελλάδας - Ευρωζώνης, η νομισματική πολιτική της ΕΚΤ θα παραμείνει «χαλαρή», ασκώντας πτωτικές πιέσεις στην ισοτιμία ευρώ - δολαρίου.

Ως εκ τούτου, συμπεραίνει η Goldman Sachs, έως τον Νοέμβριο του 2015, το ευρώ θα έχει υποχωρήσει στα επίπεδα των 0,95 - 1,00 δολαρίων.

ΠΗΓΗ
http://www.newmoney.gr/agores/analuseis/item/225932-goldman-sachs-i-ellada-tha-%C2%ABriksei%C2%BB-to-eiro-kato-apo-to-1-dolario
SSL Certificates