.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ Η FM VOICE ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΗΝ AMSTEL : ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !!!

Κυκλοφορεί την Πέμπτη 12/3 το νέο φύλλο της F&M Voice (#52) με αποκαλύψεις ΦΩΤΙΑ για τα ΚΑΡΤΕΛ και την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, που για μια ακόμα φορά θα συζητηθούν !!!

«Γιατί έτσι τους αρέσει»: Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η "κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης" η Επιτροπή Ανταγωνισμού και το πρόστιμο «χάδι» μετά από έρευνα… 14 χρόνων.


- Ελληνική αντεπίθεση με όπλο τις αποζημιώσεις: Ο Σπύρος Κάραλης γράφει και αναλύει την πολιτική της «φουλ επίθεσης» των τελευταίων ημερών και ο Στάθης Σχινάς, στο «Focus» αναλύει τους γεωπολιτικούς και οικονομικούς λόγους που μας… αγάπησαν Αμερικάνοι, Ρώσοι και Κινέζοι.
- Στον αέρα ο συμβιβασμός της ντροπής: Η Κομισιόν ξεσκονίζει τη συμφωνία του ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens και περιμένει εξηγήσεις. Πάρτι στα νοσοκομεία, με απευθείας αναθέσεις.
- Αποκαλύψεις στη «Μαύρη Λίστα»: Οι απίστευτες ερωτήσεις στα interviews των ελλήνων τραπεζιτών στην ΕΚΤ. V+O και Μ. Παπασταύρου, μέρος 2ον και σχόλια για τη… Σοφοκλίτσα.
- Τράπεζες: Όλη η «ανθρωπογεωγραφία» των νέων διοικήσεων, από τη Ρόη Χάικου.
- «Συγχωροχάρτι» σε όσους δεν μπορούν να δικαιολογήσουν χρήματα που έβγαλαν στο εξωτερικό σκέφτεται το ΥΠ.ΟΙΚ. Η ανάγκη για έσοδα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, γράφει ο Θάνος Τσίρος.
- Πώς «έφαγαν» 7 εκατ. ευρώ από τον ΟΛΠ με υπερτιμολογήσεις, από την Ελένη Μπότα.
- Χρηματιστήριο από τον Νίκο Σακελλαρίου και τεχνική ανάλυση και σχόλια από τον Βασίλη Αργυρόπουλο και τον Ηλία Ζαχαράκη.
Και επίσης, Φορολογία, Ενέργεια, Media, Διεθνείς Εξελίξεις, Υγεία και όλες οι αγαπημένες σας στήλες σε 32 έγχρωμες σελίδες. Στα περίπτερα, σε όλη την Ελλάδα, μόνο με 1 ευρώ.
SSL Certificates