.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! ΜΕ ΜΑΪΜΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !!!

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΡΩΜΑΝΙΑ: 
Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων έγιναν με νοθευμένες μελέτες !!!
Καταγγελία – βόμβα από τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης !!!



Άρχισαν ένα ένα να «σκάνε» τα σκάνδαλα που οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, καταποντίζοντας τις κυβερνήσεις των μνημονιακών εποχών, όπου λογικά τώρα θα πρέπει να αναζητηθούν και οι αντίστοιχες –γιατί όχι και ποινικές- ευθύνες.

Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Ρωμανιάς, προχώρησε σε μία καταγγελία που σοκάρει, αναφέροντας ότι οι αναλογιστικές μελέτες για την οικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” ο Ρωμανιάς ισχυρίστηκε πως στις αναλογιστικές μελέτες των Ταμείων, βάσει των οποίων υπολογίστηκαν και οι μειώσεις μισθών και συντάξεων ως η χώρα υποχρεούτο από το Μνημόνιο, ήταν λανθασμένες, “νοθευμένες” όπως ειπώθηκε, καθώς περιορίζονταν στην καταγραφή των εσόδων των Ταμείων και επ’ ουδενί δεν είχαν υπολογίσει την περιουσία των ταμείων. Στην οικονομική κατάσταση των Ταμείων δηλαδή δεν προσμετρούσε η ακίνητη και ενδεχομένως η κινητή περιουσία τους, αλλά μόνον οι εισφορές.

Συγκεκριμένα στην καταγγελία του αυτή ο κ. Ρωμανιάς δήλωσε ότι στις αναλογιστικές μελέτες που πήρε στα χέρια του δεν είχε υπολογιστεί η περιουσία των ταμείων, ούτε οι αποδόσεις της, δηλαδή οι συντάκτες των μελετών αυτών είχαν συνυπολογίσει μόνο τις εισφορές που επρόκειτο να λάβουν τα ταμεία και τις συντάξεις που επρόκειτο να αποδώσουν.

Όπως εκτίμησε ο κ. Ρωμανιάς επρόκειτο για μεθοδευμένη παράλειψη.

Από εδώ και πέρα ο ελληνικός λαός περιμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι και αν θα αναζητηθούν ευθύνες από τους αρμόδιους που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, ενώ σίγουρα θα πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη για να διαπιστώσει ποιοι ακριβώς «νόθευσαν» τα στοιχεία…
ΠΗΓΗ
http://news.makedonias.gr/114749/vomva-apo-romania-i-miosis-misthon-ke-sintaxeon-eginan-me-nothevmenes-meletes/
SSL Certificates