.

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΕ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Αν ψάχνουμε τη συνταγή του αληθινού Success Story, δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε το ζεστό νερό !!!
Το έχουν ανακαλύψει οι εταίροι - δανειστές μας, αυτοί του σκληρού πυρήνα της ΕΕ, πολύ πριν από εμάς !!!
Εμείς μπορούμε να κάνουμε ένα μόνο απλό πράγμα : 
ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ !!! 
Επιλέγοντας, προσαρμόζοντας και εφαρμόζοντας στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα τα δικά τους συγκριτικά πλεονεκτήματα, αυτά που κατέστησαν τις εθνικές τους οικονομίες εξωστρεφείς, υγιείς, ανταγωνιστικές και βιώσιμες !!! 



Έτσι λοιπόν :

  1. Κατά τη γερμανική συνταγή, πρέπει να διεκδικήσουμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου δυνατού μέρους του χρέους μας, να επιδοτήσουμε τη μόνη σίγουρη εξωστρεφή μας βιομηχανία, δλδ τον τουρισμό κάθε μορφής και, ταυτόχρονα, να συνδράμουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα να διαφθείρει, με τη μέθοδο του lobbying, τις πολιτικές ηγεσίες τρίτων χωρών, προκειμένου να επιτευχθεί η προώθηση αγαθών και υπηρεσιών Μade in Greece στις αγορές τους, με έμφαση στο τουριστικό πακέττο και με πρώτο στόχο τα 50.000.000 αφίξεις το χρόνο.
  2. Κατά την ελβετική συνταγή, πρέπει να καταργήσουμε κάθε ουσιαστικό έλεγχο προέλευσης του χρήματος, που γίνεται εμπόδιο στην εισροή εισαγόμενης ρευστότητας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, προσφέροντας παράλληλα ελκυστικά καταθετικά επιτόκια, νέα προϊόντα, χρηματοοικονομικά εργαλεία και υπηρεσίες στο μαύρο χρήμα όλου του πλανήτη, προκειμένου αυτό να εισρεύσει στα ταμεία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
  3. Κατά την ολλανδική συνταγή, πρέπει να συνάψουμε διμερείς φορολογικές και δασμολογικές συμφωνίες με τις εκτός ΕΕ χώρες της ευρύτερης περιοχής μας, προκειμένου αυτές να μπορούν μέσω της Ελλάδας να διαθέτουν τα προϊόντα τους, ελεύθερα και αδασμολόγητα, στις αγορές της ΕΕ, καθιστώντας την Ελλάδα και, ιδιαίτερα τα λιμάνια μας, πύλες εισόδου και διεθνή εμπορικά και διαμετακομιστικά κέντρα.
  4. Κατά τη συνταγή του Λουξεμβούργου, πρέπει να θεσπίσουμε τη δυνατότητα της φορολογικής αναγνώρισης στις ανώνυμες εταιρείες, όλων των δαπανών και των τιμολογίων που λαμβάνουν, ακόμη και από off shore προμηθευτές υπηρεσιών, προκειμένου να μηδενίζονται οι υποχρεώσεις τους ως προς το φόρο εισοδήματος και να επιβάλλουμε την ετήσια καταβολή φόρου συγκεντρώσεως κεφαλαίου 1% επί των καταβεβλημένων μετοχικών κεφαλαίων του συνόλου των ΑΕ που εδρεύουν και φορολογούνται στην Ελλάδα.
  5. Κατά τη βελγική συνταγή, να διεκδικήσουμε τη μεταφορά στην Ελλάδα, όλων των υπηρεσιών της ΕΕ και των αρμοδίων υπαλλήλων και στελεχών τους, που αφορούν τον πολιτισμό.   


Αποτέλεσμα εικόνας για german flag
ΓΕΡΜΑΝΙΑ : 
Ευημερεί επειδή διέγραψε το χρέος της, δεν κατάβαλλε πολεμικές αποζημιώσεις, χρέωσε στους ευρωπαίους φορολογούμενους την πτώση του τείχους του Βερολίνου και τα χρέη της Ανατολικής Γερμανίας και επειδή πραγματοποιεί το κατά 50% εξαγωγικό ΑΕΠ της στη βάση των επιδοτήσεων, του αθέμιτου ανταγωνισμού, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς εθνικών κυβερνήσεων και ευρωπαϊκών θεσμών, φορέων και οργανισμών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για SWISS FLAG
ΕΛΒΕΤΙΑ :
Ευημερεί επειδή διαθέτει τη δυνατότητα να τροφοδοτεί δωρεάν το τραπεζικό στης σύστημα με τη ρευστότητα της παγκόσμιας φοροδιαφυγής, της διαφθοράς, του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για netherlands flag
ΟΛΛΑΝΔΙΑ :
Ευημερεί επειδή διαθέτει τη δυνατότητα της σύναψης διμερών φορολογικών και δασμολογικών  συμφωνιών με τις αποικίες της στα νησιά του Ειρηνικού, επιτυγχάνοντας έτσι την δια μέσω αυτών αδασμολόγητη εισαγωγή προϊόντων τρίτων χωρών, τα οποία στη συνέχεια επανεξάγει ως ευρωπαϊκά στα υπόλοιπα κράτη- μέλη της ΕΕ, με αποτέλεσμα να έχει αναδειχθεί στον μεγαλύτερο εμπορικό και διαμετακομιστικό εμπορευματικό σταθμό της ΕΕ.

Αποτέλεσμα εικόνας για LUXEMBOURG FLAG
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ :
Ευημερεί επειδή έχει θεσμοθετήσει τη φοροδιαφυγή, την φοροαποφυγή και το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, με την ετήσια είσπραξη φόρου συγκεντρώσεως κεφαλαίου 1% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου του συνόλου των εκατοντάδων χιλιάδων εμπορικών και χρηματοοικονομικών εταιρειών αλλοδαπών συμφερόντων, που έχουν συσταθεί και δηλώνουν ή έχουν μεταφέρει τη φορολογική τους έδρα στην επικράτειά του.

Αποτέλεσμα εικόνας για belgium flag
ΒΕΛΓΙΟ :


Ευημερεί επειδή ως έδρα της ΕΕ και του μ εγαλύτερου μέρους των διοικητικών υπηρεσιών της, έχει εξασφαλίσει τη σταθερότητα του ΑΕΠ της στη βάση των επενδύσεων σε υποδομές, στο real estate, στον 12ηνο πολιτικό, επιχειρηματικό και συνεδριακό τουρισμό  και στην εσωτερική κατανάλωση αγαθών και υπηρεσιών από τους δεκάδες χιλιάδες υπαλλήλους και τα στελέχη της ακριβοπληρωμένης ευρωπαϊκής γραφειοκρατείας, που ζεί και εργάζεται αναγκαστικά στην επικράτειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates