.

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ !!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΑΣΥΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΡΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!
Την ώρα που οι απλοί Πολίτες συλλαμβάνονται με το αυτόφωρο και προφυλακίζονται για οφειλές λίγων χιλιάδων ευρώ στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμία, οι γενικοί διευθυντές και οι νόμιμοι εκπρόσωποι των κομμάτων ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, παρότι χρωστούν εκατομμύρια ευρώ μισθοδοσίας και ασφαλιστικών εισφορών στους υπαλλήλους τους !!!
Το ίδιο ισχύει και για τη μαύρη εργασία και το ανασφάλιστο προσωπικό !!!
Πόσοι κομματικοί υπάλληλοι είναι άραγε ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ ;;;
Πήγε ποτέ η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ να κάνει έλεγχο στα κεντρικά γραφεία και τις τοπικές οργανώσεις των κομμάτων ;;;
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας να παραβαίνουν το καθήκον τους και να μην εκτελούν τις υποχρεωτικές εκ του νόμου ελεγκτικές τους αρμοδιότητες, όταν ο ελεγχόμενος είναι πολιτικό κόμμα και, ειδικότερα, όταν είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ !!!
Το ίδιο ισχύει και για τις ΔΕΚΟ !!!
Έκοψε ποτέ η ΔΕΗ το ρεύμα ή ο ΟΤΕ το τηλέφωνο σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, την ώρα που χρωστούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανεξόφλητων λογαριασμών ;;;
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ :
Τι τα κάνουν τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης από τον προϋπολογισμό, αφού δεν πληρώνουν ούτε μισθούς, ούτε ασφαλιστικές εισφορές, ούτε ΔΕΗ, ούτε ΟΤΕ ;;;
Σε ποιες τσέπες τελικά καταλήγει το κρατικό χρήμα που εισπράττουν από τη φορολογική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates