.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΠΑΓΙΔΑ Η ΔΗΘΕΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Σας έχουμε ήδη ενημερώσει ότι Κυβέρνηση, Τράπεζες και Τρόικα, προωθούν το σχέδιο του ΕΝΙΑΙΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ για την συγκέντρωση όλων μαζί των οφειλών σε δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες σε έναν, ενιαίο λογαριασμό, με στόχο να ποινικοποιήσουν τις τραπεζικές οφειλές που σήμερα δεν είναι ποινικοποιημένες και να εκβιάσουν τους δανειολήπτες να αποδεχθούν τους όρους των ρυθμίσεων που προτείνουν οι τράπεζες, προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα της ρύθμισης των οφειλών τους σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, να λάβουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και να ανασταλούν οι εναντίον τους ποινικές διώξεις.

Ο στόχος τους είναι σαφής :
ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ !!!

Δεν θα φάμε τη φόλα σας κύριοι της Κυβέρνησης, της Τρόικα και των Τραπεζών !!!
Συμμετέχουμε στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών και διεκδικούμε το κούρεμα των δανείων μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τις οποιεσδήποτε άλλες οφειλές μας στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία !!!
Κλικ ΕΔΩ :

Δεν δεχόμαστε ούτε όρους, ούτε εκβιασμούς, ούτε προϋποθέσεις !!!
Τα αιτήματά μας είναι συγκεκριμένα :
ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΣΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ, 70% ΣΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ και 90% ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ !!!
Ή αυτό, ή τίποτα.
Αν δεν το δεχθείτε, πρόβλημά σας.
Θα τα πούμε στα Δικαστήρια !!!
Αν βέβαια μέχρι τότε έχετε βρει τις παράνομες, ανήθικες και καταχρηστικές πρωτότυπες συμβάσεις μας με τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ υπογραφές μας, για να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο ακροατήριο του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών !!!
Και φυσικά, μην τολμήσετε να προσκομίσετε συμβάσεις μαϊμού, με πλαστογραφημένες τις υπογραφές μας, γιατί θα σας στείλουμε στη φυλακή, και εσάς και τους δικηγόρους σας !!!


Το newmoney.gr παρουσιάζει το πλήρες σχέδιο νόμου του ΥΠΑΝ για τα κόκκινα δάνεια

Διαβάζουμε σήμερα στο newmoney.gr :
Σημαντικές περικοπές σε δανειακές, φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες περιέχει το προσχέδιο νόμου που έχει αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης του Υπουργείου Ανάπτυξης με την τρόικα για τα κόκκινα δάνεια.
Στα κυριότερα σημεία αναφέρεται, έκπτωση των συνολικών απαιτήσεων μέχρι 50% με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, διαγραφές απαιτήσεων ως προς κεφάλαιο και τόκο. 

Ως προϋποθέσεις ορίζεται ανά επιλέξιμο οφειλέτη οι υποχρεώσεις προς το πιστωτικό ίδρυμα να μην ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.
Παράλληλα προβλέπεται αποπληρωμή σε περίοδο τουλάχιστον 10 ετών με παρεχόμενη περίοδο χάριτος ίση προς 12 ημερολογιακούς μήνες. 
Το πιστωτικό ίδρυμα που προβαίνει σε αυτή την επιλέξιμη διαγραφή δικαιούται να λάβει το ποσό επιδότησης τόκου για διάστημα 24 μηνών που ακολουθεί τη διαγραφή, με επιτόκιο που δεν υπερβαίνει το εκάστοτε ισχύον euribor συν περιθώριο ίσο προς 4% συν τις εκάστοτε νόμιμες προσαυξήσεις.
Παράλληλα, ο οφειλέτης που έχει λάβει επιλέξιμη διαγραφή δικαιούται ρύθμισης των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων του.
Η παροχή των ρυθμίσεων συνεπάγεται την αναστολή ποινικών διώξεων, των ποινικών αδικημάτων της έκδοσης ακάλυπτης επιταγής και ισχύει για όσο χρονικό διάστημα προβλέπεται να διαρκέσει η εκπλήρωση των υποχρεώσεων του οφειλέτη.
Παράλληλα, αίρεται η απαγόρευση ή το κόλλημα έκδοσης επιταγών, που είχε επιβληθεί στον οφειλέτη.
Αναστέλλονται οι ατομικές διώξεις σε βάρος του οφειλέτη από πιστωτικό ίδρυμα υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Στην συνδρομή των προϋποθέσεων που καθιστούν τον οφειλέτη επιλέξιμο αποτυπώνεται και η καθαρή περιουσιακή του σχέση, σε βεβαίωση που υπογράφεται από τον ίδιο και τον κάθε συνοφειλέτη του.
Οι ρυθμίσεις αυτές ισχύουν για επιχειρήσεις, επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, με κύκλο εργασιών μέχρι 900.000 ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία μέχρι την 31/12/2013.
Παράλληλα, με τις ρυθμίσεις διαγράφονται προσαυξήσεις και πρόστιμα που έχουν επιβληθεί ως προς οφειλές που κατέστησαν υπερήμερες προς το Δημόσιο από 1/1/2010 έως 31/12/2013.
Η εξόφληση των αναδιαρθρωμένων υποχρεώσεων δεν μπορεί να επεκταθεί πέραν των 120 μηνών.
Στις ρυθμίσεις εξαιρούνται ποσά οφειλών από μη απόδοση ΦΠΑ στο βαθμό που οι απαιτήσεις του οφειλέτη δεν έχουν εισπραχθεί καθώς και φόρου μισθωτού υπηρεσιών.
Τέλος, οι οφειλές προς τους εργαζομένους με βάση το άρθρο 154 του πτωχευτικού κώδικα υποχρεούνται να καταβληθούν σε 12 άτοκες ισόποσες μηνιαίες δόσεις.
Στο ίδιο προσχέδιο νόμου περιλαμβάνονται οι προϋποθέσεις για τη συμφωνία των πιστωτών.
Όπως θα δείτε, υπάρχουν ειδικές μέριμνες ως προς τις διευκολύνσεις που θα τύχουν οι συστημικές τράπεζες, προβλέψεις εκπτώσεων αλλά και προστασία τόσο προς τους δανειολήπτες όσο και ως προς τους εγγυητές αυτών που σε πολλές περιπτώσεις είχαν μείνει ακάλυπτοι.

Παράλληλα, όπως ήδη έχει διαρρεύσει προβλέπονται γενναίες διαγραφές και εκπτώσεις στις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί προς τους δανειολήπτες στο πλαίσιο όσων έχει υποσχεθεί ήδη η κυβέρνηση και ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας.
ΠΗΓΗ
http://www.newmoney.gr/article/68261/newmoneygr-paroysiazei-plires-shedio-nomoy-toy-ypan-gia-ta-kokkina-daneia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates