.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ, ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΤΜ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Η Κοντσίτα της Κυβέρνησης, η Εκπρόσωπος Αργεντινολόγος - Ροδακινοπαραγωγός κυρά Σοφία, ξαναξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη !!!
Σοφία Βούλτεψη : Δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα !!!

Διαβάζουμε σήμερα στον enikos.gr :
Λάδι στην ήδη αναζωπυρωμένη φωτιά του πολιτικού σκηνικού βάζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.
Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης, μιλώντας στα «παραπολιτικά», δήλωσε μεταξύ άλλων πως «σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει παλικαριές στην Ευρώπη δεν θα αργήσουν να κλείσουν τα ΑΤΜ και στην Ελλάδα, όπως έγινε και στην Κύπρο».
«Δεν θέλει και πολύ να κλείσει το ΑΤΜ εάν πάει ο κ. Τσίπρας και κάνει τις παλικαριές του στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη στο Mega, ο οποίος επικαλέστηκε δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας περί χρηματισμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή, τονίζοντας ότι «υπήρξε ρεσιτάλ αθλιότητας και η ανεξάρτητη δικαιοσύνη να το αποδείξει».

Άκου λοιπόν κυρά Σοφία :
Μετά τα 200 και πλέον ΔΙΣ που έχουν πάρει μέχρι σήμερα οι τράπεζες για την ενίσχυση της κεφαλαιακής τους επάρκειας και της ρευστότητας,  ΤΑ ΑΤΜ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο CATMAN !!!
Αν πιστεύετε ότι θα εκβιάσετε τους Έλληνες με τέτοια φτηνά ψευτοδιλήμματα, τότε να θυμάστε ότι, αν κάνετε πράξη τις απειλές σας, ενώ έχετε δώσει 200 ΔΙΣ στις τράπεζες,  η κατάληξή σας θα είναι ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ !!!
Σταματήστε λοιπόν να παριστάνετε τους τρομοκράτες και δείτε πως θα σώσετε το τομάρι σας, ενόψει των επερχόμενων πολιτικών εξελίξεων.
Να θυμάστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν θα μπορεί να δώσει στους Έλληνες ΑΡΤΟ, θα δώσει ΘΕΑΜΑΤΑ !!!
Και εσύ κυρά Κοντσίτα θα γίνεις υπερπαραγωγή !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates