.

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ !!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ELITE" ΟΔΕΥΕΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ LIDL !!!












Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Έλληνική ΕΛΙΤ !!!
ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ, ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ, ΦΑΛΗΡΙΣΜΕΝΗ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΚΟΡΕΣΜΕΝΗ, ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ και ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ, που την εξέθρεψε και την ανέδειξε με ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ και με ημερομηνία λήξης την ολοκλήρωση της αποστολής της, που άλλοτε γνώριζε και άλλοτε όχι !!!


Το έργο τελειώνει και ξεκινούν να πέφτουν οι ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, πιστεύετε ακόμη οι αφελείς, εσείς που ελπίζετε ότι θα έχετε καλλίτερη τύχη από τους Εβραίους.
Ότι δηλαδή δεν θα καταλήξετε στα ράφια των απορρυπαντικών, στους διαδρόμους των LIDL, ξεχνώντας βέβαια ότι τα LIDL, εκτός από διαδρόμους απορρυπαντικών, διαθέτουν και πλούσιους διαδρόμους δημητριακών, με μεγάλη ποικιλία σε ψωμιά και φρυγανιές !!!



Σας τα λέγαμε από το 2012, όταν φέρνατε στην Ελλάδα τον Παπαδήμο.
Δεν μας ακούσατε.
Κάποιοι βιώσατε ήδη στο πετσί σας τον 3ο Κύκλο, την ποινικοποίηση του κοινωνικού σας status και της οικονομικής σας δραστηριότητας, ακόμη και την ίδια την επιτυχία σας, με την αναγκαστική σας συμμετοχή στο reality του μιντιακού σωφρονισμού των μη προνομιούχων Ελλήνων, παίζοντας δια της βίας το ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου στα κελιά του Κορυδαλλού, του Ναυπλίου, της Χαλκίδας και των άλλων στούντιο της υπερπαραγωγής των σωφρονιστικών reality του Μνημονίου.
Κάποιοι άλλοι, περιμένετε νομοτελειακά τη σειρά σας, για να πάρετε τη θέση των παικτών που καθημερινά αποχωρούν, πρόθυμοι να αναλάβετε τον ίδιο ρόλο στα κελιά των φυλακών όλης της χώρας, ελπίζοντας ότι έτσι θα σώσετε ένα τουλάχιστον μέρος της περιουσίας σας, τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας.
Τέλος, οι πιο ισχυροί, οι ψευτόμαγκες με τους μπράβους και τα πιστόλια, εσείς που με το πρώτο χαστούκι στη ΓΑΔΑ ή με την πρώτη ερώτηση του ανακριτή, δίνετε στεγνά συγγενείς και φίλους, με ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα, θα τύχετε των ευεργετικών προνομίων του νέου ποινικού κώδικα και του κατ'οίκον περιορισμού για τους συνεργάσιμους ρουφιάνους.
Είστε δυστυχώς τραγικοί.
Αυτή είναι η ατυχία της Ελλάδος στη σημερινή ιστορική συγκυρία.
Να διαθέτει μια ΕΛΙΤ του επιπέδου της γνωστής φρυγανιάς.
Τραγανή, εύθραυστη και προπάντων διαλυόμενη με ένα μόνο κουτάλι νερού ή ακόμη και με το σάλιο του Γερμανού που σας φτύνει, όσο εσείς βολεύεστε να πιστεύετε ότι βρέχει.
Αν η γενιά μου μπορούσε να αντιληφθεί στα τριάντα της, τότε που φαντάζατε μπροστά μας βουνά, πόσο μικροί, δειλοί και αναξιοπρεπείς στην πραγματικότητα είστε, σήμερα θα σας είχαμε υπηρέτες μας εμείς, αντί να σας έχουμε δωρίσει στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών και στους χαρτογιακάδες των αγορών, τους οποίους υπηρετείτε ως ιερόδουλες σε οίκο ανοχής Τζιχαντιστών.
Όμως, υπάρχει ακόμη ελπίδα και διέξοδος για την Ελλάδα.
Αυτό που δεν ψιλιαστήκαμε εμείς, τη στερνή γνώση που δεν είχαμε στα τριάντα μας, τότε που μας θάμπωσε η ψεύτικη βιτρίνα σας με τους προβολείς που φώτιζαν τη φτήνια σας, κάνοντας τη να φαντάζει για πραμάτεια περιοπής, αυτή τη γνώση μπορούμε και οφείλουμε να τη μεταδώσουμε στους νεώτερους, για να μη πέσουν στην ίδια παγίδα.
Ξεκινώντας από το "α" και εξηγώντας τους ότι τον καφέ μας τον πίνουμε για να ξυπνήσουμε και όχι για να περνάμε τη μέρα μας χαζολογώντας στα καφέ της χαράς, του φραπουτσίνο και του lifestyle της αποβλάκωσης.     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates