.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Η μεγαλύτερη μας δικαίωση και ικανοποίηση, είναι η συστηματική πλέον συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών, εν ενεργεία και συνταξιούχων τραπεζικών υπαλλήλων και στελεχών, τραπεζοελλαδιτών (δηλαδή υπαλλήλων της ΤτΕ) και, προσφάτως, ακόμη και υπαλλήλων της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) !!!





Ξεκίνησαν να μας στηρίζουν με τις πρώτες συστάσεις απελπισμένων πελατών τους στις τράπεζες !!!
Συνέχισαν, συμμετέχοντας δειλά-δειλά και οι ίδιοι στην Ομαδική Αγωγή κατά των Τραπεζών !!!
Και σήμερα, απαλλαγμένοι από οποιοδήποτε φόβο και ηθική αναστολή, κάνουν τη μεγαλύτερη υπέρβαση της ζωής τους, και συμμετέχουν πλέον μαζικά και συστηματικά ως ενάγοντες, κατά των ιδίων των τραπεζών από τις οποίες μισθοδοτούνται ή συνταξιοδοτούνται !!!
Δεν είναι τυχαίο !!!
Γνωρίζουν καλά τι έχουν κάνει οι τράπεζες στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια και αντιλαμβάνονται πόσο εύλογα, δίκαια, νόμιμα και ηθικά είναι τα αιτήματα της Ομαδικής Αγωγής του Κινήματος Υπέρβαση κατά των Τραπεζών !!!

Κλικ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/p/blog-page_8.html

Μέσα σε λίγους μήνες, κατορθώσαμε να αλλάξουμε την ατζέντα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος !!!
-- Αφυπνίσαμε τους δανειολήπτες από το λήθαργο της παθητικότητας και τους δείξαμε το δρόμο της καλλίτερης άμυνας κατά της αυθαιρεσίας του τραπεζικού συστήματος, που δεν είναι άλλος από την επίθεση και τη διεκδίκηση.
-- Καταστήσαμε οικονομικά εφικτή την υποστήριξη και εκπροσώπηση όλων των δανειοληπτών από μια εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα δικηγόρων, οικονομολόγων και λογιστών, τη συμμετοχή τους στο δικόγραφο της Ομαδικής Αγωγής κατά των Τραπεζών, καθώς επίσης και τη δυνατότητα της ανακοπής και αναστολής διαταγών πληρωμής και πλειστηριασμών, μειώνοντας το κόστος συμμετοχής στο ελάχιστο των απαιτούμενων εξόδων οργάνωσης και λειτουργίας και εξασφαλίζοντας τη νομική κάλυψη εξειδικευμένων στα τραπεζικά δικηγόρων, με μόνο κόστος το κατά περίπτωση και ποσό γραμμάτιο του κατά τόπο αρμόδιου Δικηγορικού Συλλόγου.  
-- Απομυθοποιήσαμε το δόγμα του ακαταδίωκτου των τραπεζών, ενάγοντας πρώτοι εμείς τις τράπεζες, πριν μας καταγγείλουν αυτές τις συμβάσεις ή μας εκδώσουν διαταγές πληρωμής, αμφισβητώντας τις οφειλές μας κατά κεφάλαιο και τόκους και διεκδικώντας το κούρεμα των δανείων μας και αποζημιώσεις ηθικής βλάβης.
-- Υπολογίσαμε, για πρώτη φορά κατά τράπεζα, το ακριβές ποσοστό και τον μαθηματικό τύπο του κουρέματος των δανείων μας κατά κεφάλαιο και τόκους, συνυπολογίζοντας τις κρατικές ενισχύσεις που έλαβαν οι συστημικές τράπεζες με την ανακεφαλαιοποίηση και τις εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου στα δάνειά τους από την ΕΚΤ και τον ELA.
-- Εξηγήσαμε για πρώτη φορά στους Έλληνες τι σημαίνει χρήμα, δάνεια και καταθέσεις, τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους, πως δημιουργείται το χρήμα  και ποια είναι τα δικαιώματα του δανειολήπτη και οι αντίστοιχες υποχρεώσεις των τραπεζών, σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί καταναλωτή, υπεύθυνου δανεισμού, κεφαλαιακής επάρκειας, ρευστότητας και ληκτότητας απαιτήσεων, τις Βασιλεία Ι και ΙΙ και τις πράξεις και εγκυκλίους των Διοικητών της ΤτΕ και της ΕΚΤ. 
-- Βοηθήσαμε Δικαστές, Δικηγόρους, Λογιστές και Βουλευτές να κατανοήσουν το επτασφράγιστο μυστικό του τραπεζικού συστήματος, ήτοι του κλασματικού αποθέματος και της δημιουργίας του χρήματος από το μηδέν, που δεν διδάσκονται πουθενά στα οικονομικά πανεπιστήμια, αφού οι περισσότεροι οικονομολόγοι μέχρι σήμερα πίστευαν ότι τα δάνεια χορηγούνται από τις καταθέσεις πελατείας και ότι το κούρεμα των δανείων λογιστικοποιείται σε χρέωση και προς βλάβη των καταθέσεων. 
-- Αναγκάσαμε ΤτΕ και Κυβέρνηση να θεσμοθετήσουν, για πρώτη φορά στην ελληνική τραπεζική ιστορία, φέτος τον Ιούνιο, την περίπτωση του κουρέματος των δανείων.
-- Βάλαμε το κούρεμα των δανείων ως πρώτο θέμα στην ατζέντα τραπεζών, ΤτΕ, ΕΚΤ, Τρόικα,  Κυβέρνησης και Πολιτικών Κομμάτων ενώ, πέρυσι τέτοιον καιρό, κανείς δεν μιλούσε για κούρεμα δανείων.
-- Καταθέσαμε ολοκληρωμένες, κοστολογημένες, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις, για τη μεταρρύθμιση και την αναδιάρθρωση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και για την αλλαγή της εφαρμοζόμενης νομισματικής πολιτικής στα πλαίσια του Ευρωσυστήματος, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι πόροι που θα χρηματοδοτήσουν τις κεφαλαιακές ανάγκες του τραπεζικού συστήματος που θα προκύψουν από το κούρεμα των δανείων μας και, ταυτόχρονα, θα διασφαλίσουν τη λειτουργία και τη ρευστότητα του αναδιαρθρωμένου πλέον ελληνικού τραπεζικού συστήματος, μετά την προτεινόμενη μεταρρύθμισή του.
-- Δείξαμε για πρώτη φορά το δρόμο της μαζικής, νόμιμης, οργανωμένης και συντονισμένης αντίδρασης κατά της αυθαιρεσίας του τραπεζικού συστήματος.
-- Οδηγήσαμε, για πρώτη φορά στην τραπεζική ιστορία της Ελλάδος, τραπεζικούς που αυθαιρετούσαν ή παρανομούσαν, στην αυτόφωρη σύλληψη για καταχρηστική άσκηση δικαιώματος, υπεξαγωγή εγγράφων και αισχροκέρδεια.
-- Καταργήσαμε με τις δράσεις μας τις αυθαίρετες χρεώσεις των 200 και 300 ευρώ για τη λήψη αντιγράφων δανειακών συμβάσεων.
-- Σταματήσαμε την αυθαιρεσία των εισπρακτικών εταιρειών που παρενοχλούσαν τα μέλη του Κινήματος.
-- Κερδίσαμε τον σεβασμό των τραπεζών, που σήμερα στο άκουσμα του Κινήματος Υπέρβαση, παραδίδουν πλέον, σχεδόν αυθημερόν, τα αντίγραφα των συμβάσεων στους δανειολήπτες-μέλη του Κινήματος, ενώ προηγουμένως, οι ίδιοι αυτοί δανειολήπτες, έπρεπε να περιμένουν επί μήνες για να τις παραλάβουν, αν ποτέ τις παραλάμβαναν και αφού πρώτα πλήρωναν, εντελώς παράνομα και καταχρηστικά,  τα 200 και 300 ευρώ στις τράπεζες, χωρίς ούτε ακόμη την έκδοση των κατά ΚΒΣ νόμιμων φορολογικών στοιχείων και παραστατικών.

Και είμαστε ακόμη στην αρχή,
Αφού ο στόχος μας παραμένει το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΑΣ !!!
-- 50% τα Στεγαστικά,
-- 70% τα Καταναλωτικά & Επιχειρηματικά 
-- 90% οι Πιστωτικές Κάρτες,
με 15ετή αναχρηματοδότηση της εξόφλησης του υπολοίπου !!! 


Κάντε ο καθένας σας την προσωπική του ΥΠΕΡΒΑΣΗ και ελάτε μας !!!
Όλοι μαζί ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε καλύτερα και γρηγορότερα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates