.

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΥΡΑ ΣΟΦΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ !!!

Αργεντινή : Οι εκδότες των CDS στα ομόλογα της Αργεντινής, θα πληρώσουν 532.000.000 Δολάρια !!!




ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΥΡΑ ΣΟΦΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ !!!
ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ ΝΑ ΗΤΑΝ !!!

Συνολικά 532 εκατ. δολ. θα πρέπει να πληρώσουν οι πωλητές συμβολαίων αντιστάθμισης πιστωτικού κινδύνου (CDS) στο χρέος της Αργεντινής στο πλαίσιο διακανονισμού σε παράγωγα ύψους περίπου 880 εκατ. δολ. μετά την αποτυχία της χώρας να καταβάλει τους τόκους στα ομόλογα της, όπως μεταδίδει το Bloomberg.
Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούνται συμβόλαια στην αγορά των CDS των 18,3 τρισ. δολ. από την αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας το 2012.
Τα αποτελέσματα του διακανονισμού ακολουθούν τον ορισμό τελικής τιμής στο κυβερνητικό χρέος στο 39,5% της ονομαστικής αξίας στο πλαίσιο δημοπρασίας που διενήργησαν οι Markit Group Ltd. και Creditex Group Inc.
Η Αργεντινή δεν πλήρωσε τους τόκους στα ομόλογα της μέχρι την προθεσμία της 30ης Ιουνίου, λόγω της απόφασης αμερικανικού δικαστηρίου που απαγορεύει στη χώρα να κάνει την πληρωμή των 539 εκατ. δολ. χωρίς να πληρώσει και τα hedge funds που δεν έχουν ενταχθεί στις συμφωνίες αναδιάρθρωσης του χρέους.

Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates