.

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ : ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ Ο ΤΙΓΡΗΣ !!!

O Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ το ακούμπησε λίγο, όσο λίγο χρειάζεται για να στείλει το SMS στους ενδιαφερομένους !!!
Μίλησε για Πρατήρια ...... Δεξαμενές ........... ...........................   για Πλοία όμως και Διυλιστήρια ............. δεν άκουσα τίποτα ρε γαμώτο !!!
Μήπως λένε ....... μαλακίες για να περνάει η ώρα ...... η Ραχήλ Μακρή και ο Νίκος Νικολόπουλος, σαν αυτές των κορεάτικων μύθων για τους ΛΑΓΟΥΣ που ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ τα ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ των ΤΙΓΡΗΔΩΝ ;;;


This lantern of a tiger smoking a pipe had the most interesting story....... in Korea, a long time ago, tigers smoked pipes........   Stin Ellada na deis !!!!.......kapnizoun akomi...!!!!




Λαθρεμπόριο και νοθεία καυσίμων, «ξεπλυματικές» νομοθετικές διατάξεις, απειλητικά τηλεφωνήματα και sms, ποινικές καταδίκες και «κρυφτούλι» των αρμόδιων υπουργών, ακόμα και του πρωθυπουργού για χάρη ενός καλού του φίλου. 
Από όλα έχει η κοινοβουλευτική ερώτηση που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, με αποδέκτες τον Αντώνη Σαμαρά και τους υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, Γιάννη Στουρνάρα, Κωστή Χατζηδάκη, Νίκο Δένδια και Χαράλαμπο Αθανασίου αντιστοίχως. 
Η ερώτηση, μάλιστα, έχει κοινοποιηθεί στην Εισαγγελέα τού Αρείου Πάγου, στους Οικονομικούς Εισαγγελείς και στην Εισαγγελέα κατά τής Διαφθοράς.
Ο κ. Νικολόπουλος καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, «ξεπλυματικές» νομοθετικές διατάξεις, με τις οποίες διαγράφονται ολικώς ή μερικώς πρόστιμα για παραβάσεις που επιβάλλονται από ευσυνείδητους κρατικούς υπαλλήλους. 
Ο ίδιος ζήτησε από την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, την άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου για την τέλεση του αδικήματος της λαθρεμπορίας και της νοθείας καυσίμων, με αποκλειστικό κίνητρο τη μεγιστοποίηση του ιδίου κέρδους και την εξυπηρέτηση των οικείων σκοπιμοτήτων σε βάρος τής περιουσίας τού Δημοσίου, της υγείας των πολιτών και του κοινωνικού συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates