.

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ 1,7 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΣ ΤΗΣ !!!

ΣΟΚ προκάλεσε η είδηση ότι στην Ισπανία μία γυναίκα από την Βενεζουέλα είχε κρύψει 1,7 κιλά κοκαΐνης μέσα στα εμφυτεύματα των μαστών της !!!
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ !!!
Αν δεν το ομολογούσε η ίδια, δεν θα την έπιαναν ποτέ !!!



Η συγκεκριμένη γυναίκα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης όπως δήλωσε η ισπανική αστυνομία,Παρασκευή 15 Αυγούστου.Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών προβληματίστηκαν με την συμπεριφορά της συγκεκριμένης γυναίκας από την Βενεζουέλα σε μία πτήση από την Κολομβία με προορισμό την Ισπανία.
Η γυναίκα αυτή υποδυόταν την τουρίστρια αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο καλή στον ρόλο της.
Η αστυνομία προχώρησε στον έλεγχο της 43χρονης γυναίκας και ανακάλυψε παρατυπίες και στα δύο στήθια της.
Στην συνέχεια η ύποπτη γυναίκα ομολόγησε πως έκρυβε κοκαΐνη στα στήθια της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της αφαιρεθούν τα ναρκωτικά που βρισκόντουσαν ανάμεσα από τα εμφυτεύματα των μαστών της.

Έκρυψε την ηρωίνη στα εμφυτεύματα του στήθους της
Στην Ισπανία υπάρχουν πολλά κρούσματα υπόπτων για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών επειδή είναι η βασικότερη χώρα που συνδέει την Λατινική Αμερική με την Ευρώπη.
Όμως μία τέτοια περίπτωση είναι πολύ σπάνια.
Πηγή:Le Matin
http://olympia.gr/2014/08/15/%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%88%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%8A%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates