.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

O ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Τι μας λέει ο πτωχός 
πλην κρατικοδίαιτος τραπεζίτης ;;;


Άκου λοιπόν Μιχάλη, 
αν μιλάμε πραγματικά για υπευθυνότητα, διάβασε αυτο :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/06/blog-post_137.html

και ΚΟΥΡΕΨΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!
50%  τα στεγαστικά, 70% τα καταναλωτικά και τα επιχειρηματικά και 90% τις πιστωτικές κάρτες !!!
Γιατί αλλιώς, η επιλογή σου θα είναι αυτή:
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2014/07/blog-post_2765.html

Στο “καυτό” θέμα των δανείων σε καθυστέρηση, στη θετικότερη εικόνα που διαμορφώνεται για την ελληνική οικονομία αλλά και στις πρωτοβουλίες της Τρ. Πειραιώς για την ενίσχυση της γεωργικής επιχειρηματικότητας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Τρ. Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας, κατά την επίσκεψή του στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης. 

Σε ότι αφορά το πρόβλημα των “κόκκινων” δανείων, το οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικά σοβαρό, ο κ. Σάλλας διαβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα θέμα που αντιμετωπίζεται με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα από τις ελληνικές τράπεζες. “Η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε για την επίλυση του προβλήματος, πρέπει να είναι τέτοια ώστε, να μην ανακοπεί η πορεία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας”, τόνισε. 


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τρ. Πειραιώς, οι τράπεζες εξετάζουν μία -μία τις επιχειρήσεις για εξυγίανση και αναδιάρθρωση, με απόλυτη προτεραιότητα σε εκείνες που λειτουργούν, απασχολούν πολλούς εργαζόμενους και έχουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική δραστηριότητα.

“Οι τράπεζες, σας μιλώ και από την εμπειρία της δικής μας τράπεζας, έχουν οργανώσει εσωτερικούς μηχανισμούς και διαδικασίες και είναι σε θέση σήμερα να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα σε διαχειριστικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Η όλη προσπάθεια αποβλέπει στην οικονομική ανόρθωση του τόπου και την ενίσχυση της υγιούς και ανταγωνιστικής επιχειρηματικότητας”, δήλωσε. 

Τέλος, αναφέρθηκε στην ενίσχυση της αγροτικής επιχειρηματικότητας, την οποία χαρακτήρισε έναν επίσης κρίσιμο παράγοντα που συνεισφέρει στην ανάκαμψη της οικονομίας. Προτεραιότητα της Τρ. Πειραιώς, όπως πρόσθεσε, είναι η τόνωση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας στον αγροτικό τομέα. Για το λόγο αυτό, η τράπεζα έχει αναλάβει πρωτοβουλίες σημαντικές, όχι μόνο χρηματοδοτικής στήριξης, αλλά και καινοτόμες δράσεις, όπως η «συμβολαιακή γεωργία», η οποία συμβάλει στον εξορθολογισμό όλου του συναλλακτικού κυκλώματος και τη διασφάλιση ρευστότητας, από τον παραγωγό μέχρι την βιομηχανία αγροτικών προϊόντων.



Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates