.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

 


Στη δημοσιότητα δόθηκαν με εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία τεσσάρων μελών συμμορίας που κατηγορούνται ότι διέπρατταν απάτες σε βάρος υποψήφιων αγοραστών ακινήτων ή οχημάτων σε πλειστηριασμούς.

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1. ΤΟΛΑΚΗ Σοφία του Νικολάου-Τιμολέοντος και της Κωνσταντίνας, γεννηθείσα την 20-6-1963 στην Αθήνα,

2. ΘΩΜΑ Μαρία του Γεωργίου και της Αντωνίας, γεννηθείσα την 9-12-1952 στην Αθήνα,

3. ΚΙΟΥΛΑΝΗ Κωνσταντίνο του Σάββα και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 13-9-1973 στον Πειραιά και

4. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 19-10-1954 στην Αίγυπτο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πέρασαν χειροπέδες στην σπείρα η οποία όπως αναφέρει το διαβιβαστικό της ασφάλειας «προφασιζόμενη ότι βρίσκεται σε στενή συνεργασία με Πρόεδρο Τράπεζας που κατέχει υψηλή θέση με επιρροή σε πλειστηριασμούς ακινήτων και οχημάτων, καθώς και σε διευθετήσεις δανείων, τους έπειθε ότι θα τύχουν προτεραιότητας στους εν λόγω πλειστηριασμούς προς απόκτηση ακινήτου ή οχήματος σε πιο οικονομική τιμή, είτε θα διευθετηθεί μέρος του δανείου τους». Για να αποκτήσουν λοιπόν οι πελάτες την προνομιακή μεταχείριση ισχυριζόταν συχνά – πυκνά ότι είχαν προκύψει προβλήματα με την Εφορία, συμβολαιογράφους και νομικές υπηρεσίες. Τα θύματα τα εντόπιζε η 70χρονη, Θωμά Μαρία και ο 68χρονος Κυριακόπουλος Νίκολας είχε τον ρόλο του εισπράκτορα των χρημάτων από τους παθόντες, τα οποία κατέληγαν στην 59χρονη φερόμενη αρχηγό. Συνελήφθη επίσης και ο Κωσταντίνος Κιουλάνης 49χρονος που είχε βοηθητικό ρόλο στην σπείρα.

Το παράνομο οικονομικό όφελος που αποκόμισε η συμμορία εκτιμάται ότι ανέρχεται στις 389.556 ευρώ.

Από την προανακριτική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, έχουν εξιχνιαστεί μέχρι στιγμής τέσσερις περιπτώσεις απάτης, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates