.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: "ΛΑΥΡΑΚΙΑ" ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΜΕ....ΜΑΓΙΟ !!!

 


Από το mononews.gr

Το είδαμε κι αυτό καλοκαιριάτικα.

Φίλοι μας από την Σύρο και την Σίφνο μας είπαν πως εμφανίστηκαν στα μαγαζιά εστίασης της περιοχής εφοριακοί με βερμούδες, εφοριακοί μεταμφιεσμένοι σε δήθεν καλοκαιρινά ζευγάρια για να ξεγελάσουν τους καταστηματάρχες και γυναίκες εφοριακοί με σαγιονάρες που μάλιστα κρατούσαν τσάντες θαλάσσης στο χέρι.

Τουλάχιστον και ευτυχώς δεν παρατηρήθηκε μέχρι στιγμής να κυκλοφορούν γυναίκες εφοριακοί με παρεό.

Τι έκαναν λοιπόν οι συμπαθέστατοι δημόσιοι λειτουργοί μας;

Έπιασαν τραπέζι κοντά σε ταμειακές μηχανές και POS, παρήγγειλαν καφέδες, μεζέδες και διάφορα καλοκαιρινά εδέσματα και άρχισαν να τσεκάρουν πόσες από τις παραγγελίες «χτυπιούνται» στην μηχανή και πόσες περνάνε κατευθείαν με μαύρα χρήματα στα χέρια του ιδιοκτήτη.

Μάλιστα μου λένε πως σε μία περίπτωση τουλάχιστον υπήρχε στην ομάδα των εφοριακών και υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας για να ελέγξει εάν τηρείται η εργασιακή και ασφαλιστική νομοθεσία (η οποία σπανίως τηρείται στα νησιά αυτή την εποχή, τα δύσμοιρα παιδιά στα μαγαζιά δουλεύουν 14ωρα χωρίς να εισπράττουν υπερωρίες).

Στο πρόγραμμα του ελέγχου βρέθηκαν ήδη και πειραγμένες ταμειακές μηχανές με ειδικό λογισμικό για αποδείξεις μαϊμού, αλλά αυτό στη Μύκονο (τι έκπληξη!) στη Σαντορίνη και στο Ηράκλειο της Κρήτης (άλλη έκπληξη αυτή από την ηρωϊκή πατρίδα μας, τη Μεγαλόνησο).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates