.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ;;; ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ EUROBANK !!!

Η ΜΟΝΙΜΩΣ ΔΙΑΣΩΖΟΜΕΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ...ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Πλήρωνε λοιπόν κορόιδο Έλληνα τους τραπεζίτες-golden boys, για να μπορεί η κυβέρνηση με την ανοχή της Δικαιοσύνης να τους παρέχει ασυλία !!!


Τι τρέχει με τον Αλέξη Πατέλη και τον Παύλο Μυλωνά


Από το mononews.gr


Ο Πατέλης όταν μιλάει κατά τεκμήριο εκφράζει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η χθεσινή παρέμβαση του οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη με την οποία έβαλε πάγο στα bonus δύο τραπεζιτών θεωρώντας εμμέσως πλην σαφώς την πρωτοβουλία τους απαράδεκτη.

«Μάθαμε ότι δύο τράπεζες πήγαν πίσω από την πλάτη μας και έκαναν αίτηση στο ΤΧΣ να εγκρίνει bonus φέτος για τις χρήσεις του 2020-2021 για τα στελέχη τους και αυτό πριν καν ψηφιστεί ο νόμος.

Εμείς λέμε λοιπόν “όχι” και τροποποιούμε τη διάταξη ώστε να μην υπάρχει bonus στις τράπεζες φέτος, ο κόσμος υποφέρει όπως είπαμε πριν και πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί” ανέφερε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος.

Οι δύο τράπεζες που πληρούν τα κριτήρια που θέτει το ΤΧΣ προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την χορήγηση bonus στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είναι η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank .

Το καθοριστικό κριτήριο, το οποίο διαφοροποιεί τις δύο αυτές τράπεζες από τις υπόλοιπες δύο, είναι αυτό του μονοψήφιου ποσοστού κόκκινων δανείων.

Στην περίπτωση της Εurobank, όπου το ΤΧΣ κατέχει μόλις το 1,5% του μετοχικού της κεφαλαίου, η επίπληξη Πατέλη δεν έχει τόσες προεκτάσεις.

Άλλωστε η διοίκηση της Τράπεζας επιλέγεται από τους ιδιώτες μετόχους.

Όμως, το ίδιο δεν συμβαίνει με την Εθνική όπου το Δημόσιο ελέγχει το 40% του μετοχικού της κεφαλαίου, και το σπουδαιότερο επιλέγει τη διοίκηση της.

Επομένως κάποιοι έσπευσαν να συμπεράνουν ότι με την παρέμβαση Πατέλη το Μαξίμου, αποφάσισε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ενόχλησης στον Παύλο Μυλωνά, διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως αντιλαμβάνεστε η επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΤΕ, στην οποία λαμβάνονται οι αποφάσεις για τη θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου μόλις άρχισε να γίνεται ενδιαφέρουσα.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates