.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΟΙ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ ΞΑΝΑΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ !!!

 


Οι τιμές των καυσίμων έχουν πάρει την ανιούσα, τόνισε η πρόεδρος των Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, μιλώντας στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Ερωτηθείσα πως γίνεται το πετρέλαιο να πέφτει στη διεθνή αγορά και εδώ να ανεβαίνει, η κα ΖΑΓΚΑ δήλωσε ότι «Εμείς αγοράζουμε με τιμολόγιο διυλιστηρίων, αγοράζουμε διυλισμένο προϊόν, δεν αγοράζουμε δηλαδή την πρώτη ύλη που λέει η τιμή brent το βαρέλι γιατί αυτό είναι το βαρέλι. Αυτό είναι άλλη τιμή, άλλη τιμή είναι μετά αφού έχει διυλιστεί, εμείς είμαστε ο τελευταίος κρίκος. Για να καταλάβετε το Σάββατο που είχα παραλαβή την απλή την είχα στο 2.079 δηλαδή στο 2.08, με το νέο τιμολόγιο πήγε 2.169. Τώρα παρέλαβα 2.179».

Ερωτηθείσα αν αληθεύει ότι τα πρατήρια ανεβάζουν την τιμή γιατί θέλουν να καλύψουν την αύξηση του κατώτατου μισθού, απάντησε κατηγορηματικά όχι. «Δεν υπάρχει περίπτωση, εγώ έχω πει πολλές φορές σαν πρόεδρος του κλάδου, ανεβάζουμε τιμές με τιμολόγιο, κατεβάζουμε τιμές με τιμολόγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ θεωρώ ότι εδώ η Ευρώπη πρέπει να ενωθεί, να είναι ενωμένη και να βοηθήσει τα μέλη της ο ένας με τον άλλον. Αυτή είναι η Ευρώπη ενωμένη», κατέληξε αναφερόμενη στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates