.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ "ΧΡΥΣΑ" ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΒΟΥΡΟΠΟΔΑΡΑ !!!

 


Η Αμερικανίδα τουρίστρια ισχυρίζεται και ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου της χρέωσαν και φιλοδώρημα 78 ευρώ, χωρίς την έγκριση της.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας Αμερικανίδας τουρίστριας στη χώρα μας, η οποία ισχυρίζεται ότι εστιατόριο στη Μύκονο τη χρέωσε 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα.

Η Αμερικανίδα τουρίστρια ισχυρίζεται ότι οι υπεύθυνοι του εστιατορίου της χρέωσαν και φιλοδώρημα 78 ευρώ, χωρίς την έγκριση της. «Μου είπαν ότι οφείλω 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροποδαρα και μετά είδα στην απόδειξη ότι είχαν χρεωσει 520 ευρώ και τα υπόλοιπα τα χρέωσαν ως φιλοδώρημα, χωρίς να μου το πουν» ανέφερε στην τουριστική πράκτορα που είχε κανονίσει το ταξίδι και την διαμονή της στη Μύκονο.



«Μάλιστα μου ειπε ότι χθες μετά το περιστατικο, κατά την διάρκεια ξενάγησης στα αξιοθεατα του νησιού, έπεσε πάνω σε συμπατριώτη της, τον οποίο είχαν χρεώσει 1.000 ευρώ στο ίδιο εστιατόριο και ήταν έξαλλος» είπε στο protothema.gr η τουριστική πράκτορας.

Το περιστατικο

«Περάσαμε μια όμορφη μέρα στην παραλία αλλά σε παρακαλώ, προειδοποίησε μελλοντικούς σου πελάτες ότι το εστιατόριο- μπαρ που επισκεφτήκαμε, μας χρέωσε 600 ευρώ για δυο κόκτειλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα» ανέφερε – σύμφωνα με το protothema.gr – στο μήνυμά της προς την τουριστική πράκτορα η Αμερικανίδα που βρίσκεται στη Μύκονο με την 19χρονη κόρη της.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates