.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

MARINA RINALDI : TO ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η INTRUM !!!

 


Στην καρδιά του Κολωνακίου σε έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της Αθήνας, στην οδό Σκουφά και σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από την πλατεία Φιλικής Εταιρείας εντοπίζεται ένα ακίνητο φιλέτο, το οποίο αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπο με τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 25 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα ισόγειο κατάστημα για το οποίο θα γίνει προσπάθεια εκποίησης με την τιμή πρώτης προσφοράς να έχει τεθεί στα 708.350 ευρώ ενώ επισπεύδουσα είναι η Intrum Hellas.

Η εν λόγω ιδιοκτησία αναπτύσσεται στο ισόγειο μιας εξαώροφης πολυκατοικίας, η οποία είναι κτισμένη σε ένα μεσαίο οικόπεδο, επιφάνειας 172 τ.μ. εντός πολεοδομικού σχεδιασμού, με προβολή επί της οδού Σκουφά ενώ το οικοδομικό τετράγωνο όπου βρίσκεται το ακίνητο περιβάλλεται από τις οδούς Ηρακλείτου, Τσακάλωφ, Πατριάρχου Ιωακείμ και Σκουφά.

Το κατάστημα, το οποίο καταλαμβάνει ολόκληρο τον ισόγειο όροφο της πολυκατοικίας, αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο επιφάνειας 87 τ.μ. και στο βάθος της εισόδου από έναν χώρο επιφάνειας 16 τ.μ. και στο υπόγειο από δύο αποθηκευτικούς χώρους 5 τ.μ. και 3,4 τ.μ. αντίστοιχα καθώς και από χώρο πλυντηρίου επιφάνειας 6,25 τ.μ., οι οποίοι ανήκουν στο ισόγειο κατάστημα κατά αποκλειστική χρήση.

Όπως επισημαίνεται στην έκθεση εκτίμησης, σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του καταστήματος ο χώρος του ισογείου επιφανείας 16 τ.μ. είναι ανεξάρτητος και δεν επικοινωνεί με το κατάστημα ενώ χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι οι υπόγειοι αποθηκευτικοί χώροι δεν χρησιμοποιούνται από τους μισθωτές, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε αυτούς ενώ η αποθήκη του υπογείου επιφανείας 5 τ.μ. δεν επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα με το κατάστημα, όπως αναφερόταν στον τίτλο ιδιοκτησίας.

Το ακίνητο, το οποίο είναι μισθωμένο, λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια ως κατάστημα πώλησης γυναικείων ενδυμάτων με το εμπορικό σήμα Marina Rinaldi. Βρίσκεται στο ισόγειο μιας οικοδομής, η οποία εκτιμάται ότι έχει κατασκευαστεί περίπου το 1945 και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πέντε ορόφους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates