.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΜΥΛΩΝΑΣ(ΕΤΕ): ΤΟ 95% ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ !!!

 



Στο ρόλο των ελληνικών τραπεζών για την προώθηση της καινοτομίας και το μέλλον των ηλεκτρονικών συναλλαγών στο χρηματοπιστωτικό σύστημα αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Πάύλος Μυλωνάς, μιλώντας στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Συμμετέχοντας σε πάνελ για τις ελληνικές startups και την καινοτομία, ο κ. Μυλωνάς μιλώντας για το μέλλον της ΕΤΕ ανέφερε πως «πρέπει να κινηθούμε γρήγορα μέσα στον ανταγωνισμό»

Παρατήρησε στη στάση των πελατών των τραπεζών να μην προσέρχονται στα φυσικά καταστήματα και ανέφερε ότι οι πελάτες δεν θέλουν να προσέρχονται σε αυτά, αναφέροντας πως περίπου το 95% των συναλλαγών γίνεται εκτός των καταστημάτων, για πληρωμές λογαριασμών και παρόμοιες συναλλαγές.

Συνεχίζοντας, ο κ. Μυλωνάς είπε πως στόχος της ΕΤΕ είναι να προσφέρει στον πελάτη τη δυνατότητα να συναλλασσέται χωρίς να προσέρχεται στο κατάστημα, λέγοντας πως αυτές οι επιλογές δεν βγάζουν έσοδα για τις τράπεζες αλλά κυρίως προστατεύουν από το να πάει ο πελάτης κάπου άλλου ενώ παρέχουν στην τράπεζα δεδομένε ώστε αυτή να μπορεί να προσφέρει καινούργια τραπεζικά προϊόντα, που δίνουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να μαθαίνει περισσότερα πράγματα για την αγορά στην οποία κινείται.

Ακόμα, είπε πως «στα καταστήματα με φυσική παρουσία θα πρέπει να εκτελούνται συναλλαγές, όπως η αγορά σπιτιού, οι επενδύσεις τους και οι αποταμιεύσεις».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates