.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ: Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ !!!

 



Δεν πτοείται ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, από τις διώξεις εναντίον του και επανέρχεται στο θέμα της κίτρινης κάρτας.

Συγκεκριμένα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook για την περίπτωση του Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος από χτες νοσηλεύεται στη μονάδα εμφραγμάτων του Ευαγγελισμού με πνευμονική εμβολή:
«Εύχομαι ολόψυχα στον κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη περαστικά!
Γνωριζόμαστε από την εποχή της Προεδρίας του, στον ΕΟΦ, και ακόμη θυμάμαι τις ζωντανές συζητήσεις μας για την Φαρμακοεπαγρύπνηση.
Δεν μπορώ λοιπόν να αποφύγω τη σύσταση, για άλλη μια φορά, συμμόρφωσης με τις οδηγίες Φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ, του ΕΜΑ και όλων των ανάλογων Οργανισμών, για την αναγκαιότητα ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Φαντάζομαι ότι ο τ. Υπουργός έχει υποβληθεί και σε αναμνηστική δόση, οπότε είναι πιθανό η εμβολή να αποτελεί ανεπιθύμητη δράση φαρμακευτικού προϊόντος, σε αλληλεπίδραση ή όχι και με πρόσφατη νόσηση. Πιστεύω ότι δεν έχει ανάλογο ιστορικό, δεν είναι καπνιστής, παχύσαρκος κλπ. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!»

Να θυμίσουμε ότι Δημήτρης Κούβελας κατηγορείται για «διασπορά fake news που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού» επειδή στις 19/8/21 δημοσίευσε στα social media τα εξής:
«Ως γιατρός και καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές τους, να υποβάλλουν κίτρινα κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του covid- 19 στο οποίο υπεβλήθη. Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα της ανεπιθύμητης. Υποβολή κίτρινης κάρτας είναι απαραίτητη».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates