.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ AIRSERBIA ΛΟΓΩ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!!

 


Η Air Serbia αύξησε τον αριθμό των πτήσεων της από το Βελιγράδι προς τη Μόσχα για τις επόμενες εβδομάδες, με μία έως τρεις απευθείας πτήσεις προς τη ρωσική πρωτεύουσα καθημερινά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Από την επόμενη εβδομάδα, η Air Serbia προσφέρει 15 απευθείας πτήσεις προς τη Μόσχα, από οκτώ πριν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, στις 28 Φεβρουαρίου, η Air Serbia ενημέρωσε τους επιβάτες που πετούν προς Μόσχα ή Αγία Πετρούπολη πως οι αλλαγές στα αεροπορικά δρομολόγια έχουν προκαλέσει μεγαλύτερους χρόνους πτήσεων.

Η απευθείας αεροπορική γραμμή από το Βελιγράδι προς τη Μόσχα διασχίζει την Ουκρανία, ο εναέριος χώρος της οποίας αποφεύγεται πλέον από εμπορικές αεροπορικές εταιρείες λόγω του πολέμου.

Οι επιβάτες μπορούν επίσης να πετάξουν από το Βελιγράδι στη Μόσχα μέσω Κωνσταντινούπολης με πτήσεις που εκτελούν από κοινού η Air Serbia και η Turkish Airlines.

Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, οι περισσότερες δυτικές χώρες επέβαλαν κυρώσεις σε Ρώσους ιδιώτες, εταιρείες και κρατικούς θεσμούς και έκλεισαν τον εναέριο χώρο τους στα ρωσικά αεροπλάνα.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών της Ρωσίας, Rosaviation, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αντέδρασε κλείνοντας τον ρωσικό εναέριο χώρο σε αεροπλάνα από 36 χώρες. Αυτό άφησε τη Σερβία ως μία από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες των οποίων τα αεροπλάνα επιτρέπεται να πετούν στη Ρωσία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates