.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: Ο ΦΡΟΥΖΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ !!!

 


Στο σκαμνί γιά Novartis Φρουζής και δύο γιατροί


Σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπεμπονται, για το σκάνδαλο της Novartis, ο πρώην ισχυρός άνδρας της φαρμακοβιομηχανίας Κωνσταντίνος Φρουζής και δύο γιατροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικων αποφασισε την παραπομπή σε δίκη του Κωνσταντίνου Φρουζή, για το αδίκημα της «νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα» (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος), καθώς επίσης και δύο ψυχιάτρων, για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την κατηγορία , η Novartis «ξέπλενε το μαύρο χρήμα» μέσω διαφημιστικών εταιρειών, το οποίο προοριζόταν, «για δωροδοκίες πολιτικών προσώπων και γιατρών» με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Φρουζή.


Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε συνολικά 15 άτομα. Μεταξύ αυτών καρδιολόγοι, παθολόγοι, νευρολόγοι, οι οποίοι φέρονται να είχαν λάβει από τη Novartis ποσά που ξεκινούσαν από τις 3.000 ευρώ και έφταναν τις 78.000 ευρώ.

Ωστόσο για ορισμένους απο αυτους δεν προεκυψαν ενδειξεις ενοχης, ενω για τους υπόλοιπους παρεγραφησαν τα αδικηματα


ΠΗΓΗ
https://dikografies.blogspot.com/2022/02/novartis_23.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates