.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

DAILY MAIL: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ DNA ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ MODERNA 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ !!!

 


Τo ρεπορτάζ που ακολουθεί υπογράφει ο Connor Boyd και δημοσιεύεται στη Daily Mail>

Έχουμε περισσότερα στοιχεία ότι ο Covid παρασκευάστηκε σε εργαστήριο;

Τώρα οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ότι ο ιός περιέχει μικροσκοπικό κομμάτι DNA που ταιριάζει με την ακολουθία που είχε πατενταριστεί από τη Moderna ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ πριν από την έναρξη της πανδημίας.

Γενετική αντιστοίχιση ανακαλύφθηκε στη μοναδική θέση διάσπασης φουρίνης του Covid, στην πρωτεΐνη ακίδας

Πρόκειται για αντιστοιχισμένη γενετική αλληλουχία με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Moderna για σκοπούς έρευνας για τον καρκίνο.
Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν μία στα 3 τρισεκατομμύρια πιθανότητες ο Covid να ανέπτυξε τον κώδικα φυσικά!

Νέες υποψίες ότι ο Covid μπορεί να είχε παρασκευαστεί σε εργαστήριο προέκυψαν αφού οι επιστήμονες ανακάλυψαν γενετικό υλικό που ανήκει στη Moderna στην πρωτεΐνη ακίδας του ιού.

Εντόπισαν ένα μικροσκοπικό απόσπασμα κώδικα που είναι πανομοιότυπο με μέρος ενός γονιδίου που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον κατασκευαστή του εμβολίου (Moderna) τρία χρόνια πριν από την πανδημία.

Ανακαλύφθηκε στη μοναδική τοποθεσία διάσπασης φουρίνης του SARS-CoV-2, το τμήμα που τον κάνει τόσο καλό στη μόλυνση ανθρώπων και τον διαχωρίζει από άλλους κοροναϊούς.

Η δομή ήταν ένα από τα κεντρικά σημεία συζήτησης σχετικά με την προέλευση του ιού, με ορισμένους επιστήμονες να υποστηρίζουν ότι δεν θα μπορούσε να αποκτηθεί φυσικά.

Η διεθνής ομάδα ερευνητών προτείνει ότι ο ιός μπορεί να έχει μεταλλαχθεί ώστε να έχει μια θέση διάσπασης φουρίνης κατά τη διάρκεια πειραμάτων σε ανθρώπινα κύτταρα σε ένα εργαστήριο.

Ισχυρίζονται ότι υπάρχει μία στα τρία τρισεκατομμύρια πιθανότητα η ακολουθία της Moderna να εμφανιστεί τυχαία μέσω της φυσικής εξέλιξης.

Αλλά υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το εάν το ταίρι είναι τόσο σπάνιο όσο ισχυρίζεται η μελέτη, με άλλους ειδικούς να το περιγράφουν ως «ιδιόρρυθμη» σύμπτωση και όχι ως «όπλο που καπνίζει».



Ο SARS-CoV-2, που προκαλεί τον Covid, μεταφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να εξαπλωθεί σε περίπου 30.000 γράμματα γενετικού κώδικα, γνωστού ως RNA. Ο ιός μοιράζεται μια αλληλουχία 19 συγκεκριμένων γραμμάτων με ένα γενετικό τμήμα που ανήκει στη Moderna. Δώδεκα από τα κοινά γράμματα συνθέτουν τη δομή της θέσης διάσπασης της φουρίνης του Covid, με τα υπόλοιπα να ταιριάζουν με νουκλεοτίδια σε ένα κοντινό μέρος του γονιδιώματος.




Η Moderna κατέθεσε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Φεβρουάριο του 2016 ως μέρος του τμήματος έρευνας για τον καρκίνο, σύμφωνα με αρχεία. Η πατενταρισμένη αλληλουχία είναι μέρος ενός γονιδίου που ονομάζεται MSH3 που είναι γνωστό ότι επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα κατεστραμμένα κύτταρα επισκευάζονται εντός του οργανισμού. Εγκρίθηκε στις 7 Μαρτίου του επόμενου έτους.

Στην τελευταία μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο Frontiers in Virology, ερευνητές συνέκριναν τη σύνθεση του Covid με εκατομμύρια πρωτεΐνες αλληλουχίας σε μια διαδικτυακή βάση δεδομένων.

Ο ιός αποτελείται από 30.000 γράμματα γενετικού κώδικα που φέρουν τις πληροφορίες που χρειάζεται για να εξαπλωθεί, γνωστά ως νουκλεοτίδια.

Είναι ο μόνος κορωνοϊός του τύπου του που φέρει 12 μοναδικά γράμματα που επιτρέπουν την ενεργοποίηση της πρωτεΐνης αιχμής του από ένα κοινό ένζυμο που ονομάζεται φουρίνη, επιτρέποντάς του να εξαπλωθεί μεταξύ των ανθρώπινων κυττάρων με ευκολία.

Η ανάλυση του αρχικού γονιδιώματος του Covid διαπίστωσε ότι ο ιός μοιράζεται μια αλληλουχία 19 συγκεκριμένων γραμμάτων με ένα γενετικό τμήμα που ανήκει στη Moderna, το οποίο έχει συνολικά 3.300 νουκλεοτίδια.

Η φαρμακευτική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ κατέθεσε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Φεβρουάριο του 2016 ως μέρος του τμήματος έρευνας για τον καρκίνο, σύμφωνα με αρχεία.

Η πατενταρισμένη αλληλουχία είναι μέρος ενός γονιδίου που ονομάζεται MSH3 που είναι γνωστό ότι επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο τα κατεστραμμένα κύτταρα επισκευάζονται στον οργανισμό.

Οι επιστήμονες έχουν επισημάνει αυτό το μονοπάτι ως πιθανό στόχο για νέες θεραπείες για τον καρκίνο.

Δώδεκα από τα κοινά γράμματα συνθέτουν τη δομή της θέσης διάσπασης της φουρίνης του Covid, με τα υπόλοιπα να ταιριάζουν με νουκλεοτίδια σε ένα κοντινό μέρος του γονιδιώματος.

Γράφοντας στην εργασία, με επικεφαλής τον Dr Balamurali Ambati, από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, οι ερευνητές είπαν ότι ο αντίστοιχος κώδικας μπορεί να είχε αρχικά εισαχθεί στο γονιδίωμα του Covid μέσω μολυσμένων ανθρώπινων κυττάρων που εκφράζουν το γονίδιο MSH3.

Η MailOnline προσέγγισε τη Moderna για σχόλια.

Τα περιστασιακά στοιχεία έχουν από καιρό εγείρει ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του Covid και τη σύνδεσή του με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan.

Η εγκατάσταση ήταν γνωστό ότι διενεργούσε πειράματα σε στελέχη κορονοϊού νυχτερίδων παρόμοια με αυτά που ευθύνονται για την πανδημία.

Η Κίνα επέμεινε νωρίς και συχνά ότι ο ιός δεν διέρρευσε από το εργαστήριο, υποστηρίζοντας ότι η διασταύρωση στους ανθρώπους πρέπει να είχε συμβεί σε μια «υγρή αγορά» στη Wuhan που πουλούσε ζωντανά ζώα.

Ίσως οδηγούμενοι από την εχθρότητα για τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump, ο οποίος υιοθέτησε τη θεωρία της διαρροής του εργαστηρίου από νωρίς, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι ακαδημαϊκοί στη Δύση περιφρόνησαν την πιθανότητα, αποκαλώντας την ακλόνητη θεωρία συνωμοσίας.

Ωστόσο, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν έδειξαν ότι κορυφαίοι επιστήμονες που συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ εξέφρασαν ανησυχίες για την επίσημη αφήγηση ιδιωτικά.




Μια μελέτη νωρίτερα αυτόν τον μήνα βρήκε ίχνη δειγμάτων Covid που περιείχαν γενετικό υλικό από ανθρώπους, χάμστερ και πιθήκους και μπορεί να ήταν πριν από το επίσημο χρονοδιάγραμμα της πανδημίας.

Ο Sir Jeremy Farrar, ένας διαπρεπής Βρετανός ειδικός που κατήγγειλε δημόσια τη θεωρία ως «συνωμοσία», παραδέχτηκε σε ιδιωτικό email τον Φεβρουάριο του 2020 ότι μια «πιθανή εξήγηση» ήταν ότι ο ιός ήταν ανθρωπογενής.

Ο τότε σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου είπε τότε ότι ήταν «70:30 ή 60:40» υπέρ μιας τυχαίας απελευθέρωσης έναντι της φυσικής προέλευσης.




Στο email, που εστάλη στους Αμερικανούς προϊσταμένους υγείας, Dr Anthony Fauci and Dr Francis Collins, ο σερ Jeremy είπε ότι είναι πιθανό ο Covid να είχε εξελιχθεί από έναν ιό που μοιάζει με Sars στο εργαστήριο.

Συνέχισε ότι αυτή η φαινομενικά καλοήθης διαδικασία μπορεί να «δημιούργησε κατά λάθος έναν ιό που προετοιμάζεται για ταχεία μετάδοση μεταξύ των ανθρώπων».

Όμως ο Βρετανός επιστήμονας αποστωμώθηκε από τους ομολόγους του στις ΗΠΑ, οι οποίοι προειδοποίησαν ότι η περαιτέρω συζήτηση σχετικά με την προέλευση του ιού θα μπορούσε να βλάψει τη «διεθνή αρμονία».

Στην τελευταία ανατροπή, μια μελέτη νωρίτερα αυτόν τον μήνα βρήκε ίχνη δειγμάτων Covid που περιείχαν γενετικό υλικό από ανθρώπους, χάμστερ και πιθήκους και μπορεί να ήταν προγενέστερα του επίσημου χρονοδιαγράμματος της πανδημίας.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates