.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

ΤΑ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΦΙΛΕΤΑ !!!

 


Τα ιερά οικόπεδα, τα ιερά ROLEX και το …Catch me if you can


Από το mononews.gr


Μήπως θυμάστε τον διαγωνισμό για την εκποίηση των φιλέτων της εκκλησιαστικής περιουσίας;

Που αποτελούσε παγκόσμια πρωτοτυπία, καθώς έβγαζε στο σφυρί τα ατακτοποίητα ακίνητα, ορισμένα από τα οποία θεωρούνται ως τα «διαμάντια» της παραλιακής.

Μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν τα 85 στρέμματα του Ορφανοτροφείου ακριβώς πάνω από την πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης, τα 1.000 στρέμματα πάνω στο νερό μεταξύ Βουλιαγμένης – Βάρκιζας για τα οποία παλαιότερα ο περίφημος Father Alex εξ Αμερικής είχε παρουσιάσει κάτι «επενδυτές» να τα αποκτήσουν, που όμως εξαφανίστηκαν νύχτα!

Αλλά και αγροτεμάχια στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και στο Καβούρι!

Λοιπόν οι άνθρωποι που κανόνιζαν τα πάντα εντός της εκκλησίας ήταν ο Γενικός Διευθυντής της εκκλησιαστικής κεντρικής υπηρεσίας, Νικόδημος Φαρμάκης, και ο διευθυντής της διεύθυνσης ανάπτυξης Αρχιμανδρίτης, Ιάκωβος Ανδριόπουλος.

Ραντεβού, μυστικές συναντήσεις, προσύμφωνα με επιχειρηματίες Έλληνες και ξένους.

Και συμφωνίες πολλών εκατομμύριων ευρώ.

Πηγή που βρέθηκε με τους δυο ανθρώπους της εκκλησίας περιγράφει ότι:

«Όταν κάποιος έμπαινε κάποιος στα γραφεία τους νόμιζε ότι βρισκόταν στον προθάλαμο Hedge fund που διαχειρίζεται πολλά εκατομμύρια ευρώ».

Για όσους έχουν συναντήσει τον κ. Φαρμάκη ένα έχουν να πουν.

Ότι κουβεντιάζει για business σαν να είναι ο πλέον ειδικός και ότι φοράει υπέροχα και πανάκριβα ρολόγια.

Συνομιλητές του περιγράφουν ότι «δυο φόρες που τον συναντήσαμε την μια φορούσε ROLEX BLUE και την δεύτερη Audemars Piguet».

Επίσης λέγεται στο παρασκήνιο ότι «ο Νικόδημος Φαρμάκης έχει άδεια οπλοφορίας και συνοδεύεται από τέσσερις αστυνομικούς».


Ο Μητσοτάκης και ο …Ντι Κάπριο της Εκκλησίας

Για όσους έχουν δει και έχουν συζητήσει από κοντά τον Ιάκωβο Ανδριόπουλο, αυτό που θα πουν είναι, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που θυμίζει τον πρωταγωνιστή από την ταινία Catch me if you can με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χανκς.

Ο κ. Νικόδημος λέει στους συνομιλητές του με ύφος 100 καρδιναλίων ότι «έχει σπουδές από το περίφημο πανεπιστήμιο του Harvard, ότι η οικογένειά του είναι πολύ πλούσια και ότι γνωρίζει πολλά στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης».

Συχνά πυκνά αναφέρεται και στις φιλίες του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν τον έχει δει ποτέ στην ζωή του.

Επίσης ισχυρίζεται ότι «έχει “τρέλες” επαφές με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες».

«Ούτε λίγο ούτε πολύ στους συνομιλητές του θυμίζει, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο από την ταινία Catch me if you can, που υποδυόταν τον Frank William Abagnale Jr.» λένε πηγές.

Πάντως τις τελευταίες εβδομάδες στο παρασκήνιο λέγεται ότι αυτό το διάστημα, έχουν σταματήσει να πηγαινοέρχονται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες καθώς η υπόθεση με τα ιερά οικόπεδα προς το παρόν έχει παγώσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates