.

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: ΤΑ FUNDS ΔΙΝΟΥΝ 122.000.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Εθνική: Κλείνει η συναλλαγή για την τιτλοποίηση Frontier


Ολοκληρώνεται σήμερα, εκτός απροόπτου, η συναλλαγή για την τιτλοποίηση Frontier καθώς αναμένεται να υπογραφεί η μεταβίβαση του 95% των ομολογιών ενδιάμεσης και χαμηλής διαβάθμισης από την Εθνική Τράπεζα στην κοινοπραξία Bain-Fortress-doValue.

Η κοινοπραξία πληρώνει περίπου 122 εκατ. ευρώ για την αγορά του 95% των mezzanine notes από την Εθνική, ενώ χάρη στην επικαιροποιημένη δομή της συναλλαγής ενισχύεται κατά 40 εκατ. ευρώ η ονομαστική αξία των senior notes και μειώνεται ισόποσα η περίμετρος των mezzanine ή/και junior notes τίτλων.

Το project Frontier αποτελεί την πρώτη μεγάλης κλίμακας τιτλοποίηση, που διενεργεί εγχώρια τράπεζα, χωρίς να τη συνοδεύει με ανάθεση διαχείρισης του συνόλου των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της (Non Performing Exposures - NPEs). Παρ' όλα αυτά επειδή μειώνεται αισθητά ο όγκος τους, η Εθνική ζήτησε από τους διεκδικητές της τιτλοποίησης να συμπεριλάβουν στις προσφορές τους δυνατότητα και κίνητρα μεταφοράς προσωπικού.

Η κοινοπραξία Bain-Fortress-doValue, με την οποία η Εθνική βρίσκεται σε περίοδο αποκλειστικών διαπραγματεύσεων, έχει δεσμευτεί να πάρει 130 άτομα από τη Διεύθυνση διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της Εθνικής.

Αν δεν υπάρξει η απαιτούμενη ανταπόκριση, η κοινοπραξία θα καλύψει το αναλογούν κόστος αποζημίωσης στο πρόγραμμα εθελουσίας, το οποίο θα προσφέρει η Εθνική, όπως αποκάλυψε η στήλη Χαμαιλέων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates