.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΤΕ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ...ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!!

ΦΟΒΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΩΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ
Κάνουν έκκληση προς τους πολίτες !!!



Τι μεταδίδει η efsyn.gr


Και νέα απαράδεκτη συμπεριφορά σε υπάλληλο της Τράπεζας Πειραιώς από πελάτη, ο οποίος έφτυσε στο πρόσωπο εργαζόμενο. Το περιστατικό, τρίτο κατά σειρά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταδεικνύει ότι η συρρίκνωση του τραπεζικού δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς δεν προκαλεί μόνο ανασφάλεια στους τραπεζοϋπαλλήλους, αλλά ενισχύει και τις βίαιες συμπεριφορές εναντίον τους από πελάτες που παρεκτρέπονται και αδυνατούν να καταλάβουν τις αιτίες της ταλαιπωρίας που υφίστανται.

Με αφορμή το νέο περιστατικό, ο Σύλλογος των εργαζομένων (ΣΕΥΤΠΕ) απευθύνει έκκληση προς τους πελάτες, την οποία θα διανέμουν έξω από τα καταστήματα.

Ακολουθεί το αναλυτικό κείμενο της έκκλησης την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος και ο γ.γ. του συλλόγου

Μην πυροβολείτε τους τραπεζοϋπαλλήλους

Σήμερα έφτυσαν συνάδελφό μας, χθες έβγαλαν μαχαίρι και πριν λίγο καιρό προπηλάκισαν συνάδελφο μέσα σε κατάστημα.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκαν μεμονωμένα περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας σε βάρος υπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς. Σήμερα έφτυσαν συνάδελφο, χθες έβγαλαν μαχαίρι και πριν λίγο καιρό προπηλάκισαν συνάδελφο μέσα σε κατάστημα. Σε καμία περίπτωση οι πελάτες δεν πρέπει να θεωρούν ότι οι εργαζόμενοι καθ’ οιονδήποτε τρόπο δυσχεραίνουν την πρόσβασή τους σε τραπεζικές υπηρεσίες που παρέχονται από το δίκτυο των καταστημάτων.

Ως Σύλλογος εργαζόμενων στην Τράπεζα, καταδικάζουμε κάθε απόπειρα βίαιων συμπεριφορών που στοχεύουν συναδέλφους μας και επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε στο πελατειακό μας κοινό ότι:
  • Οι συνάδελφοι μας δε σταμάτησαν ούτε μια μέρα να παρέχουν υπηρεσίες στους συναλλασσόμενους, παρότι οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής αντιμετώπιζαν αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης από τον covid-19

Η βίαιη συρρίκνωση του δικτύου καταστημάτων από τις Διοικήσεις των τραπεζών και η αντίστοιχη μείωση του προσωπικού, πάρα τις σφοδρές αντιδράσεις μας, επιβάρυνε τόσο το πελατειακό κοινό όσο και τους εναπομείναντες συναδέλφους μας που έχουν φτάσει στα όρια της εξάντλησης.

Οι τραπεζοϋπάλληλοι προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες της Τράπεζας μέσω ραντεβού σύμφωνα με την τήρηση των απαραίτητων περιορισμών που έθεσε η πολιτεία.

Οι τραπεζικοί υπάλληλοι επιδεικνύουν καθημερινά τον ίδιο επαγγελματισμό και ζήλο βάσει του οποίου σφυρηλατήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, οι σχέσεις εμπιστοσύνης στο πλαίσιο του πελατοκεντρικού συστήματος εξυπηρέτησης.

Για το λόγο αυτό δεν είναι ούτε δίκαιο ούτε ηθικό ο κλάδος των τραπεζοϋπαλλήλων να αποτελεί εξιλαστήριο θύμα για τυχόν προβλήματα που δημιουργούνται από επιλογές τρίτων, τη στιγμή που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας βίαιης συρρίκνωσης και αντιεπαγγελματικών συμπεριφορών από τραπεζίτες για να τους οδηγήσουν εκτός εργασίας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Μπεμπένης Εμμανουήλ

Ο Γεν. Γραμματέας

Γοίλιας Ισίδωρος

1 σχόλιο :

  1. Να σημειωσω οτι οι υπαλληλοι που εργαζοταν στον Αλ Καπονε,δεν εξεφρασαν τετοια αιτηματα.Η μηπως δεν γνωριζετε τις μεθοδευσεις τις εταιριας που εργαζεστε;Ποσο βρωμικα ειναι αυτα τα μαγαζια δεν ξερετε;Αντε καμμια μερα να σας τα εξηγησω.Ο μισθος καλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SSL Certificates