.

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Ο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ» ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΩΒΟΣ !!!

 


Σε περίπου ενάμιση μήνα από τώρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έχει προγραμματιστεί νέος πλειστηριασμός για το ακίνητο της εταιρείας «ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΩΒΟΣ – ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» στο Μαρούσι, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 4,8 εκατ. ευρώ και επισπεύδουσα την Hellas Capital Leasing.

Ειδικότερα, το… «σφυρί θα χτυπήσει» στις 22 Δεκεμβρίου 2021 και θα αφορά σε ένα επαγγελματικό ακίνητο, το κτίριο-φάντασμα που έχει μείνει στα μπετά από το 2004, με τον αρχικό σχεδιασμό της εταιρείας Βωβός, να προβλέπει τότε την ανέγερση τετραώροφου κτιρίου γραφείων, με ισόγειο κατάστημα, τέσσερα υπόγεια 78 θέσεων στάθμευσης, επιφανείας 3.000 τ.μ.

Πριν πολλά χρόνια ο επιχειρηματίας είχε χαρακτηριστεί μέχρι και ως… «ο βασιλιάς της Λ. Κηφισίας», από τις πολλές και μεγάλες αναπτύξεις που είχε «σηκώσει» στον οδικό άξονα, γνωστός για τα «γυάλινα κτίρια», τα σημαντικά σχέδια, ιδίως για την διπλή Ανάπλαση Βοτανικού-Αλεξάνδρας, που βέβαια τείνει να υλοποιηθεί πλέον χωρίς τη Βωβός. Για πολλούς το «πάγωμα» παλιότερα του εν λόγω project ήταν αυτό που αποτέλεσε και τη θρυαλλίδα αρνητικών εξελίξεων για το γκρουπ, σε συνδυασμό με τα σημαντικά οικονομικά/δανειακά ανοίγματα ή την κρίση που στη συνέχεια «χτύπησε» την κτηματαγορά.

Όπως αναφέρεται για την «ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» ορίστηκε το ποσό της εμπορικής αξίας των ακινήτων, όπως αυτή προσδιορίζεται κατά το χρόνο της κατάσχεσης, ήτοι : 1) Για την 1 οριζόντια ιδιοκτησία του Γ ορόφου του Κτιρίου 2, αντί του ποσού σε πεντακόσιες ογδόντα ευρώ (580.000,00), 2) Για την 1 οριζόντια ιδιοκτησία του Β’ του Κτιρίου 2, αντί του ποσού σε πεντακόσιες ογδόντα ευρώ (580.000,00), 3) Για την 1 οριζόντια ιδιοκτησία του Α’ ορόφου, αντί του ποσού σε ένα εκατομμύριο χιλιάδες ευρώ (1.000.000,00), 4) Για το Κ1 κατάστημα του Ισογείου του Κτιρίου 2 και την Υ1 αποθήκη του πρώτου (Α’) υπογείου του Κτιρίου 2, η οποία επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα με το Κ1 κατάστημα του ισογείου ορόφου του Κτιρίου 2, του οποίου αποτελεί παράρτημα και παρακολούθημα, , αντί του ποσού σε ένα εκατομμύριο πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ (1.500.000,00). Για κάθε θέση στάθμευσης ορίστηκε ποσό 14 χιλ. ευρώ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates