.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΑΤΗ ΜΑΜΟΥΘ: ΑΡΠΑΞΑΝ 750.000€ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ !!!

 


Θύμα μεγάλης απάτης έπεσε μία γυναίκα επιχειρηματίας στο Μεσολόγγι βλέποντας να κάνουν «φτερά» από το λογαριασμό της περισσότερα από 750.000 ευρώ.

Όπως μεταδίδει το pelop.gr, η νέα απάτη, μία από τις μεγαλύτερες που έχουν σημειωθεί στην περιοχή, έχει προκαλέσει σοκ στην οικογένεια κορυφαίου θεσμικού παράγοντα. Η επιχειρηματίας και σύζυγος του συγκεκριμένου προσώπου, γνωστού στην περιοχή, είδε να φεύγουν από το λογαριασμό της περίπου 750.000 ευρώ μετά από μόλις δύο εντολές μεταφοράς χρημάτων. Οι επιτήδειοι άρπαξαν το τεράστιο ποσό από λογαριασμό που διατηρούσε σε τράπεζα του εξωτερικού.

Αρχικά υπέκλεψαν στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δημιούργησαν αντίγραφο της διεύθυνσης e-mail της. Στη συνέχεια έστειλαν δύο εντολές για μεταφορά των χρημάτων (450.000 και 300.000 ευρώ) σε άλλο λογαριασμό.

Οι πρώτες υποψίες για την υπόθεση της εξαπάτησης ήρθαν στον εξουσιοδοτημένο άνδρα, από την τρίτη εντολή που δόθηκε για μεταφορά χρημάτων, ύψους 360.000 ευρώ. Από την τράπεζα έγινε αντιληπτό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και επικοινώνησε με την επιχειρηματία η οποία τόνισε πως δεν είχε δώσει καμία εντολή για μεταφορά ποσού. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές, με την ίδια να έχει χάσει ένα τεράστιο ποσό από τις τραπεζικές καταθέσεις της. Σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία από την αστυνομία μετά την καταγγελία και την υπόθεση η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates