.

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ !!!



Το κομμάτι του real estate είναι αυτό που σχεδόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ξένων funds για την περίπτωση της Ελλάδας. Όποιο κι αν είναι το τελικό αντικείμενο της επένδυσης τους (ξενοδοχεία, logistics, νέες τεχνολογίες κλπ, κλπ), το πρώτο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα ακίνητα σε όλες τις εκφάνσεις τους.

Το Ισραηλινό ζευγάρι

Το ζευγάρι των Leon Avigad και Nitzan Perry, ζευγάρι στη ζωή και στις επιχειρήσεις, φαίνεται ότι έχουν στρέψει για καλά την προσοχή και το ενδιαφέρον τους για ξενοδοχειακές μονάδες της Εύβοιας. Η αλυσίδα τους – η Brown Hotels- έχει καταφέρει να έχει υπό τον έλεγχο της δύο μονάδες – το Πέλαγος στη παραλία του Αγίου Μηνά αλλά και το ξενοδοχείο Grand Bleu Beach Resort στην Ερέτρια, ενώ «κτυπάει» και άλλο ένα, το Saint Minas Beach που είναι «μεσοτοιχία» με το Πέλαγος.

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε χτες ο ισχυρός άνδρας του πολυεθνικού ξενοδοχειακού ομίλου Accor Sébastien Bazin. Ο πρόεδρος & CEO της Accor κατέφθασε στην Αθήνα με την ευκαιρία της τελετής των επισήμων εγκαινίων του νέου ξενοδοχείου ιδιοκτησίας της Λάμψα, του Athens Capital. Το τελευταίο θα λειτουργεί με τα χρώματα της Accor.

Όπως έγινε γνωστό ο επισκέπτης του Μαξίμου συζήτησε το ενδεχόμενο να «στηθεί» και να λειτουργήσει στην Αθήνα ένα εξειδικευμένο θεματικό κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού που ενδιαφέρεται για εργασία στο χώρο της φιλοξενίας. Η προοπτική αυτή βρίσκει θετικά διακείμενη την ελληνική κυβέρνηση

Ο Νέος Ξενοδόχος

Το γνωρίζατε ότι η ολλανδική Reggeborgh (βασική μέτοχος, ως γνωστόν, του ομίλου Ελλάκτωρ), μπαίνει αθόρυβα (και) στον ξενοδοχειακό κλάδο; Σύμφωνα με συνήθως καλά ενημερωμένες πηγές της αγοράς, μέχρι σήμερα έχει τοποθετηθεί σε διάφορα ακίνητα στην Αθήνα, για τα οποία μάλιστα έχει φιλόδοξα σχέδια.

Η Προοπτική: Συγκεκριμένα, θέλει να μετατρέψει τα ακίνητα που θα αποκτήσει σε luxury hotels, με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Θα είναι 100% «έξυπνα» στη λειτουργία τους. Δεν προβλέπεται καν η ύπαρξη ρεσεψιόν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates