.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Η "ΕΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ", Η ΒΙΛΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΘΩΩΣΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ !!!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:



Πιτσιλής: Θα κρυφτεί πίσω από την παραγραφή;


Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για αυτόν.

Πρώτον, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τη Δικαιοσύνη, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ να έλθει στο δικαστήριο και να καταθέσει.

Δεύτερον, ο κ. Κούγιας ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για να μάθουμε επιτέλους γιατί τρία χρόνια δεν πραγματοποιείται ο πειθαρχικός έλεγχος της Δρυμαλίτου για παράβαση καθήκοντος και ενώ παραμένει διευθύντρια ΔΟΥ!!!

Τρίτον, θα κρυφτείτε κύριε Πιτσιλή πίσω από την παραγραφή της παράβασης καθήκοντος της υφισταμένης σας, για την οποία παραπέμφθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών;

880 χιλιάδες χρωστούσε στην εφορία ο Παπαντωνίου. Στην γυναίκα του, την Κουράκου, της έδωσαν αναρμόδιοι υπάλληλοι της Εφορίας Κηφισιάς βεβαίωση οφειλής, δύο φορές μάλιστα, για να πουλήσει αυτή την βίλα της Σύρου (επισήμως) 1 εκατομμύριο. Την ζημιά στο Δημόσιο δεν την πλήρωσε κανείς, κύριε Πιτσιλή. Το γιατί είναι σκανδαλωδώς προφανές.

Και η διευθύντρια της ΔΟΥ, Δρυμαλίτου συγκάλυψε έναν χρόνο την υπόθεση. Μπράβο της. Αθωώθηκε λόγω παραγραφής.


Δρυμαλίτου: Αθώα λόγω παραγραφής


Η διευθύντρια της “εφορίας της αμαρτίας”, Μαρίνα Δρυμαλίτου, απηλλάγη λόγω παραγραφής. Μετά από σχετική ένσταση του δικηγόρου της (ο οποίος βεβαίως άλλα… φώναζε την Παρασκευή στην Ευελπίδων). Και η πλάκα είναι ότι έκανε σα μωρό παιδί στην αίθουσα. Μάλλον, γιατί δεν την συμβουλεύουν καλά οι παραστάτες της και δεν έχει καταλάβει τι γίνεται.

Το γραφείο του Αλέξη Κούγια, η Voice και ο Νίκος Μανεσιώτης πανηγύριζαν χθες. Γιατί το δικαστήριο χθες δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης. Εξ αιτίας της ένστασης των δικηγόρων της κ. Δρυμαλίτου. Άρα επί της ουσίας δεν κρίθηκε η αθωότητα της για την παράβαση καθήκοντος στο σκάνδαλο της βίλας του Παπαντωνίου στην Σύρο. Φοβήθηκαν για αυτό αξιοποίησαν την παραγραφή.

Καλή αντάμωση στα δικαστήρια στις 6 Ιουνίου. Έως τότε το ρεπορτάζ… ξαναρχίζει.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates